Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ле Талек – Навикли смо на грубу игру

Најстандарднији члан Црвене звезде у протеклој сезони са око 4170 минута у игри, ове сезоне на терену је већ провео 3060 минута – Дамјан Ле Талек.

Зато Звездин штопер истиче да му је пауза у првенству изузетно пријала, као и да је квалитетан рад на тренинзима предуслов за успех у наредним утакмицама.

– Репрезентативна пауза је дошла у правом тренутку за нас, играли смо утакмице скоро на свака три дана и заиста нам је био неопходан одмор како бисмо били спремни да на врхунском нивоу одиграмо до краја сезоне. Имамо више времена на располагању за тренинге, заиста квалитетно и добро радимо. Ускоро ће нам се прикључити и играчи који су са својим репрезентацијама и моћи ћемо да наставимо да увежбавамо тактику. Очекујем да нам се врате и фудбалери који су имали проблема са повредама и да у пуном саставу уђемо у циљну равнину домаћег првенства – рекао је Ле Талек.

У Суперлиги Србије остало је још два меча до плеј-офа и поделе бодова.

– Морамо да приведемо овај део првенства крају у најбољем маниру, урадићемо све што је до нас да победимо обе утакмице и да у одличном расположењу дочекамо вечити дерби. Свесни смо да морамо да победимо сваку утакмицу која је пред нама јер желимо да будемо шампиони. Подела бодова нам не иде у прилог, мораћемо да будемо максимално фокусирани и да побеђујемо до краја првенства како бисмо се у мају радовали шампионској титули са нашим навијачима.

Наше фудбалере овог викенда очекује утакмица против екипе Младости у Лучанима.

– Сада је свака утакмица као финале, сваки тим жели да победи лидера. Заиста све екипе играју агресивно, али ми имамо квалитет и можемо свакога да победимо. Ми смо Звезда, први смо и навикли смо да против нас сви дају све од себе како би остварили повољан резултат. Свесни смо да друге екипе морају да се бране више и да играју чвршће против нас јер су мање квалитетне од нас. Ми играмо нашу игру, када изађемо на терен потпуно фокусирани и озбиљни тада победа не може да нам измакне – поручио је Ле Талек.

Повезане вести

Leave a Comment