Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Лесор и Енис посетили “Mitsubishi“ штанд

Лесор и Енис посетили Мицубиши станд

Првотимци Црвене звезде мтс Матијас Лесор и Дилан Енис, као и чланице плесне групе ’’Red Passion’’ посетили су штанд клупског партнера компаније “Mitsubishi“ и испробали удобност нових модела возила реномиране компаније.

У јеку припрема за утакмицу против Реал Мадрида која је на програму у петак у дворани ’’Александар Николић’’, првотимци Црвене звезде мтс уграбили су мало слободног времена и посетили београдски сајам аутомобила. Матијас Лесор и Дилан Енис посетили су штанд партнера Црвене звезде, компаније “Mitsubishi“ и испробали комфор нових модела возила.

У друштву плесне групе ’’Red Passion’’, уз карактеристичан осмех и пуно позитивне енергије, Лесор и Енис су испробавали комфор нових модела реномиране компаније “Mitsubishi“. Штанд реномиране јапанске компаније убрзо је постао и најпосећенији на сајму јер су сви погледи били усмерени ка тандему Црвене звезде. Најмлађи посетиоци су желели по сваку цену фотографију са својим херојима, док су старији посетиоци имали жељу да поразговарају са првотимцима црвено-белих који су свима излазили у сусрет.

Своје утиске са посете штанду “Mitsubishi“ изнео је Дилан Енис:

Искрен да будем, дуго година нисам био на сличној манифестацији. Велики сам љубитељ аутомобила и одушевљен сам новим моделом ’’Mitsubishi Eclipse Cross’’. То је најновији модел компаније и речено ми је да је први пут изложен у Србији. Распитао сам се одмах о могућностима да следеће сезоне возим управо тај модел, нису ме одбили – рекао је уз карактеристичан осмех првотимац Црвене звезде и дао прави шлагорт Матијасу Лесору:

Да, човече, ’’Eclipse Cross’’. Знате, за двометраша није увек лако да пронађе адекватан аутомобил, а у овом џипу сам се осећао баш комфорно. Шта је рекао Дилан? Какве су нам шансе да добијемо по један? – застао је увек насмејани Лесор, а онда рекао:

Први пут сам на једном оваквом догађају и захвалио бих се нашем партнеру “Mitsubishi“-ју на позиву. Стварно сам се добро забавио и опустио, још само неколико фотографија и морам да идем. Чека нас тренинг вечерас – истакао је Лесор.

О посети играча Црвене звезде говорио је и директор маркетинга фирме ’’Inoto motors’’, ексклузивног увозника возила “Mitsubishi“ за Србију:

Веома ми је драго што су првотимци Црвене звезде и група ’’Red Passion’’ посетили наш штанд. На најбољи могући начин потврђена је успешна сарадња између компаније “Mitsubishi“. Лепо смо се дружили сви заједно на штанду. Желим Црвеној звезди пуно среће у даљем току сезоне и да наша сарадња буде и даље овако успешна – истакао је Немања Живојиновић.

Кошаркаши Црвене звезде настављају са припремама за предстојеће важне утакмице. У петак гостује ’’краљевски клуб’’, а већ у понедељак је на програму ’’мајсторица’’ против Морнара из Бара. Најважнији меч за црвено-беле у досадашњем току сезоне.

Повезане вести

1 comment

josif мар 29, 2018 at 09:58

Oni bi malo da ‘trpaju’ove hostese!Ako neprodju Mornar neka idu obojica i to peske!Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment