Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Званично представљена мултифункционална картица Звездаш

Звездаш, cashback

КК Црвена звезда мтс и компанија ’’Cashback World’’ званично су представили мултифункционалну картицу ’’Звездаш’’. Подела картица започиње у петак на утакмици са Реал Мадридом.

Велики заједнички пројекат КК Црвена звезда мтс и светског лидера у области лојалти програма ’’Cashback World’’ званично је започео у четвртак. Наиме, у дворани ’’Александар Николић’’ одржана је конференција за медије на којој су учесници били директор маркетинга Црвене звезде Филип Сунтурлић, портпарол ’’Cashback World International’’ Силвија Келемен и директор ’’Cashback World’’ канцеларије у Београду Владан Бућковић.

Сви учесници конференције били су сложни да је овај пројекат од великог значаја за КК Црвена звезда, а циљ је да звездашка заједница добије још више на значају у свакодневном функционисању клуба са Малог Калемегдана. Додатно појашњење пројекта мултифункционалне картице ’’Звездаш’’, дао је директор маркетинга Црвене звезде Филип Сунтурлић:

’’У име КК Црвена звезда желео бих пре свега да се захвалим Силвији која је одвојила време и дошла из Граца чиме је компанија ’’Cashback World’’ на најбољи начин показала како препознаје значај ове сарадње и како препознаје потенцијал у Црвеној звезди као великом спортском бренду. Такође, са нама је Владан Бућковић директор канцеларије ’’Cashback World’’ у Београду’’, обратио се Сунтурлић гостима, а потом додао:

’’Оно што смо припремали све ово време, званично започиње у петак када ћемо на утакмици са Реал Мадридом започети са поделом мултифункционалних ’’Звездаш’’ картица. У данима пред нама ћемо кроз канале информисања КК Црвена звезда свакога дана информисати звездашку заједницу о погодностима и привилегијама које картице са собом носе. Овај програм је од изузетне важности за КК Црвена звезда и његово независно функционисање и стабилизацију клуба у сваком могућем погледу.

Звездаш картица омогућује сваком Звездашу и симпатизеру да се поистовети са клубом. Осим cashback погодности, картица је и чланска картица. Прописано је статутом клуба да сваки члан има право гласа, ’’сутра’’ када буду клупски избори и буде део одлука клуба. На иницијативу дела навијача прошле сезоне је покренута акција ’’Донирај и доминирај’’ у којој и клуб активно учествује. Картица ’’Звездаш’’ биће такође ће бити и донаторска картица, као наставак пројекта Донирај и доминирај’’, истакао је Филип Сунтурлић.

Реч је потом преузео Владан Бућковић, директор канцеларије у Београду компаније ’’Cashback World’’:

’’Желео бих да се захвалим КК Црвена звезда на топлом пријему и препознавању значаја овакве сарадње. Као што је Филип (Сунтурлић) рекао са поделом картица крећемо већ у петак. Оно што желим да кажем из угла наше компаније је то да је пројекат ’’cashback’’ картице прихваћен од стране 47 земаља и желео бих да позовем све Звездаше да увек своју картицу имају код себе јер ће им то донети бројне погодности и бенефите при куповини у више од 80.000 компанија широм света. Купујући за себе, штедите новац за своју породицу, доносите и новац свом клубу и унапређујете његово пословање’’, истакао је Бућковић.

Медијима се затим обратила Силвија Келемен , портпарол ’’Cashback World International’’:

’’Радујем се што сам данас овде са вама. Поносни смо што сарађујемо са КК Црвена звезда. Као што сте већ чули, имамо јединствену картицу која функционише, не само у Србији већ широм света где имамо више од 80.000 партнерских фирми. Надамо се да ће фанови и чланови Црвене звезде користити своју картицу јер на тај начин директно помажу свом клубу’’ истакла је Келемен.

Повезане вести

Leave a Comment