Перун изабран у идеални тим

Ненад Перуничић, највећи рукометаш свих времена и тренер Црвене звезде и деценију по завршетку каријере добија признања за своја остварења!

Звездин Терминатор је изабран је у идеалан тим прве декаде 21.века Лиге шампиона, период од 2000-2010! Нимало неочекивана потврда чаролија којима је популаризовао рукомет.

Уколико не рачунамо голмана Арпада Штербика, који брани за Шпанију, Перун је једини српски играч у избору свих декада. Њему друштво у идеалном тиму праве поменути Штербик, најбољи у избору ИХФ велики Ивано Балић, Исланђанин Олафур Стефансон, још један Хрват Мирза Џомба, немачки пивот Кристијан Шварцер и легенда Данске Ларс Кристијансен.

Прочитајте још  Карте за Чукарички у среду

И деценију по завршетку каријере Перун је један од најбољих стрелаца у историји Лиге шампиона, коју је освајао два пута са Бидасоом (1995) и Магдебургом (2002).

У 2018.години је изабран за најбољег тренера СД Црвена звезда, најбољег тренера РСС, а сада је придодао још једно признање.

Још једном нас је учинио поносним!

Прочитајте још  “Cool Euroleague“ са Пером Антићем

Честитамо, легендо!

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о