Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Николићева вицешампионка Гран Прија у Тбилисију

Милица Николић најбоља српска џудисткиња и чланица ЏК Црвена звезда наставила је са врхунским резултатима на међународној спортској сцени. Николићева је на Гран Прију у Тбилисију освојила звање вицешампионке у конкуренцији до 48 килограма.

Српска џудисткиња као први носилац била је слободна у првом колу Гран Прија. У другом је Николићева била боља од Ајдане Бугулбајеве (Казахстан) коју је савладала ипоном. Бразилка Сара Менезес није успела да нађе решење за нашу шампионку. Николићева је и трећи дуел решила ипоном. У полуфиналу са Израелком Ное Минскер, техником ипон сеионаге Милица Николић зарадила је wазари и тако изборила улаз у велико финале.

Меч који је одлучивао о шампионки Гран Прија у Тбилисију, између Словенке Маруше Штангар и наше џудисткиње припао је узданици Змајчека. Улазак у велико финале и сребрна медаља за српску најбоље рангирану џудисткињу значе наставак врхунских резултата на међународној спортској сцени.

Ово је први пут да сам освојила медаљу на Гран Прију у Тбилисију и јако са задовољна. Одлично сам радила и сада све иде по плану рекла је Милица Николић. Сада је најважније да се сачувам од повреда јер ми почетак године и није био баш наклоњен. Одлично се осећам и добро радим што је најважније. Резултат долази сам по себи – закључила је Милица Николић.

Повезане вести

1 comment

mmm апр 3, 2018 at 17:17

Sugestija administratoru: Postavite tekst o pobedi nasih Ragbista 13 nad Grobarima.

Reply

Leave a Comment