Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Сви заједно до најважнијег циља у сезони!

Улаз на трећу утакмицу полуфинала АБА лиге између Црвене звезде мтс и Морнара – слободан. Председник клуба Небојша Човић: „Изузетно важан тренутак за клуб, јер се не сакривамо иза нејасних циљева и реченица“.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекаће у понедељак екипу Морнара у „мајсторици“ полуфинала АБА лиге јтд.

Као и пред прву утакмицу ове серије, улаз на трибине дворане „Александар Николић“ за ову трећу утакмицу полуфиналне серије, биће слободан. Публика, навијачи Црвене звезде тада су препознали важност тренутка у коме се налази клуб и екипа, па је дворана била испуњена до последњег места, а атмосфера изванредна и важна за дешавања и на терену.

Сада је тренутак још важнији, јер је АБА лига и успех у овом такмичењу од највеће важности за КК Црвена звезда – председник клуба Небојша Човић:

Ово је изузетно важан тренутак за клуб, али је много важније да овај тренутак препознају наши навијачи и сви они којима је црвено-бела боја при срцу. После скоро одиграних 60 такмичарских утакмица у овој сезони, свега што смо прошли, подсетићу на јул месец прошле године. Тада смо на званичном отварању ове сезоне, са новим стручним штабом, новим тимом, јасно и гласно најавили много тога што може да се догађа око клуба. Нека дешавања током ових 6 месеци, говоре и да смо били у праву. Ту мислим на дешавања на терену, али и око њега, где се много тога што смо урадили ниподаштава. Успех и за наше прилике, стабилан рад клуба се називају неуспехом, промоција младих играча и тренера нелогичним и рискантним потезом, један пораз катастрофом, а наше реакције на бројна сплеткарења и покушаје да нас дестабилизују, некаквим измишљањем „теорија завере“. Ми се не сакривамо иза нејасних циљева и реченица – јасно и гласно смо навели да је први и основни циљ освајање АБА лиге, јер би тиме и клуб наставио да расте у смеру који смо зацртали. Зато смо и спремни да издржимо све ударе који можда следе, али ћемо све то лакше изнети заједно са нашим навијачима. И зато позивам све да дођу у дворану „Александар Николић“ у понедељак и пруже нам подршку која ће помоћи тиму да се пласира у финале. Ми смо се и поред свих проблема изборили за прво место и предност домаћег терена у АБА лиги, зато сада тај домаћи терен треба и да искористимо! – рекао је председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић.

Утакмица Црвена звезда мтс – Морнар игра се у понедељак од 21 сат у дворани „Александар Николић“.

Власници сезонских карата за своје секторе (места на терену, партери, ложе,беле и плаве ложе) и даље имају резервисана своја места, док је улаз на све четири трибине А,Б,Ц и Д слободан. Улази у дворану биће отворени од 19 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

nemam pojma апр 2, 2018 at 11:34

finale ne bi smelo da dođe u pitanje.

Reply
milos rankovic апр 2, 2018 at 10:53

STA JE BUDUCNOST NEMAJU DVA IGRACA DA SU DOBRA LAKO JE BITI DASA KAD IGRAJU ABA LIGU I IGRALI SU EVRO KUP A MI PET NEDELJA PO TRI UTAKMICE I TO SA KIM SMO IGRALI VIDECEMO KAD SE UTAKMICE IGRAJU SVAKI DRUGI DAN NECE MOCI DA STOJE DOBRIC IVANOVIC AMER IGRAJU PO CETRDESET MINUTA AKO BUDEMO IGRALI KAO PROTIV REALA OCEKUJEM TRI NULA JACI SMO NA SVIM POZICIJAMA OD NJIH ALI PRVO VECERAS SVI U DVORANU DA POKAZEMO CRNOGORCIMA KO JE ZVEZDA I KAKO SE NAVIJA ZVEZDA JE ZIVOT

Reply
Loki апр 1, 2018 at 22:25

Kakva frka da pobedimo Mornar!!??? Auuuu…ne mogu da verujem…i valjda cemo ih pobediti bez problema…Ali, gledao sam Buducnost-Cedevita…auuu…Buducnost energetski i atletski mnogo bolje stoji od nas!!! Imaju i bolju igru u defanzivi… pretvorio sam se u pesimistu!!! A ako puknemo…ode sve u tri lepe!!!!

Reply
nele апр 1, 2018 at 21:50

Lepo,lepo, jos samo da nam kaze zasto je doveo nesposobnog Alimpijevica i bicu zadovoljan. Razumem da treba rizikovati sa mladim igracima, oni su buducnost svakog kluba ali sa trenerom takav rizik je apsolutno bespotreban a, videli smo, i stetan. Ali, to nam je sto nam je, svakako i pored toga mozemo da izbacimo i jedne i druge crnogorce. Cini mi se da je Buducnost u zadnjih par meseci u padu forme, to se videlo i u ovim mecevima protiv Cedevite koju su dobili tek zadnjom sjajnom cetvrtinom. Revans ce biti sladak i u pravom momentu dolazi.

Reply
nesadelijans апр 1, 2018 at 21:18

koga se mi to bojimo trulog mornara nedonosceta lukovica pobeda od 20 razlike nesme da dolazi u pitanje

Reply
Gogi апр 1, 2018 at 19:39

Ajmo u finale bre!

Reply

Leave a Comment