Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Јуниори и кадети тријумфално окончали лигашки део сезоне

Јуниорска и кадетска селекција Црвене звезде мтс савладали су вршњаке из екипе Мега Бемакс у последњим колима својих такмичења. Следе завршни турнири за обе селекције.

Два велика ’’дерби’’ сусрета одиграна су у последњим колима Рода Јуниорске лиге Србије и Триглав кадетске лиге Србије. Јуниорска и кадетска селекција Црвене звезде одмериле су снаге са вршњацима из Мега Бемакса и у оба меча остварили победе.

У дворани “Баскет Сити“ црвено-бели јуниори дочекали су Мега Бемакс и у одличној утакмици остварили победу. Црвено-бели су славили резултатом 86:79 уз изванредну партију капитена Зорана Пауновића који је меч завршио са 24 постигнутих поена. Овом победом црвено-бели су обезбедили прво место на крају регуларног дела сезоне и са ’’пол позиције’’ се пласирали на финални турнир квалитетне лиге Србије.

Још убедљивији били су кадети Црвене звезде мтс. Они су на гостовању вршњацима из екипе Мега Бемакс одиграли изузетно ефикасну утакмицу и резултатом 97:78 савладали домаћина. Бриљирао је Лазар Васић који је меч завршио са 24 кошева. Црвено-бели кадети су овом победом учврстили другу позицију на табели кадетске лиге Србије и са тог места се пласирали на финални турнир.

Подсећамо да су јуниори и кадети Црвене звезде актуелни прваци Србије и да им предстоји велики задатак да се на финалним турнирима задрже на врху.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment