Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Звездине даме настављају борбу за шампионску титулу

Одбојкашице Црвене звезде у суботу 7. априла (18 часова) играју други меч финалне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије против Визуре у Руми.

Актуелне шампионке, одбојкашице Визуре славиле су у првом мечу у Руми са 3:1, по сетовима 26:28, 25:22, 25:17, 25:17 и на тај начин су дошле до предности у финалној серији.

Наше одбојкашице су пружиле одличну игру у првом сету који су освојиле на разлику, али је онда уследио пад у игри што је Визура искористила да преокрене резултат у своју корист, а потом, без већих проблема, дође и до победе. Ово ће бити одлична прилика за црвено-беле да поправе утисак из првог меча, покушају да савладају Визуру и учине борбу за шампиоснку титулу неизвеснијом.

Друга утакмица финалне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије између Визуре и Црвене звезде игра се у дворани СЦ Рума у Руми са почетком у 18 часова, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Меч ће судити Дејан Рогић и Станислава Симић.

Визура води са 1:0 у финалној серији плеј-офа БПШ Суперлиге, а шампион Србије постаће екипа која прва стигне до три тријумфа у финалној серији.

Трећа утакмица је на програму у уторак 10. априла (18) у Београду. Евентуална четврта утакмица играла би се 13. априла у Београду, а уколико екипе буду изједначене по броју победа, одлучујући меч би се играо 16. априла у Руми.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment