Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Слободан улаз на финале, без гостујућих навијача

слободан улаз против Будућности

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да ће улаз на трибине Б и Д за прве две утакмице финала плеј офа против екипе Будућност ВОЛИ бити слободан.

У складу са пропозицијама такмичења, и препоруком МУП Републике Србије, размене карата и уласка гостујућих навијача, неће бити.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак и уторак екипу Будућности ВОЛИ у прве две утакмице финала АБА лиге јтд, а клуб обавештава своје присталице и навијаче да ће улаз на трибине и за ове мечеве бити слободан!

Црвена звезда мтс је као бранилац трофеја стигао до финалне серије уз огромну подршку навијача са трибина, у амбијенту који је паркет дворане „Александар Николић“ учинио домаћим тереном.

Због великог интересовања клуб обавештава да ће се у дворану на трибине улазити по следећем распореду:

ТРИБИНЕ А и Ц: Улаз за све власнике сезонских карата КК Црвена звезда мтс за трибине
ТРИБИНЕ Б и Д: Слободан улаз

За сва остала места у дворани (партери Б и Д, ложе, бела и плава ложа) карте су по стандардним ценама које важе за утакмице АБА лиге у свим пословницама Евентима.

Такође КК Црвена звезда мтс овом приликом обавештава јавност, да у складу са пропозицијама АБА лиге јтд, али и препоруком МУП Републике Србије, размене карата за гостујуће навијаче, у првој и другој утакмици финала АБА лиге јтд, неће бити.

Утакмице које у Београду организује КК Црвена звезда мтс проглашене су утакмицама „високог ризика” тако да никоме од навијача КК Будућност ВОЛИ који буду дошли организовано или самоиницијативно у Београд , неће бити дозвољен улазак у дворану.

КК Црвена звезда мтс још једном позива све своје навијаче да у понедељак и уторак испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у сјајном спортском амбијенту, дођу до победа.

Прва утакмица финалне серије игра се у понедељак од 19 часова, друга у уторак у 18.30 часова. Пред обе утакмице капије дворане биће отворене два сата пре почетка, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да дођу раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

Leave a Comment