Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

И око терена по победу

КК Црвена звезда мтс одлучио је заједно са својим партнерима да сав комерцијални простор око терена уступи у циљу промоције друштвене одговорности.

КК Црвена звезда мтс наставља са константим подстицајем друштвене одговорности. У понедељак на утакмици са Будућности сви лед екрани и рекламе око терена биће у потпуности посвећени друштвеној одговорности. То је заједничка одлука клуба и његових партнера и спонзора те ће се нова, јасна и гласна порука, одјекнути широм региона. Поново иновативно, на потпуно нов начин, из дворане ’’Александар Николић’’.

Прва утакмица финалне плејоф серије је веома важна за црвено-беле и њихову публику која ће несумњиво поново препознати моменат и испунити дворану до последњег места. Циљ је јасан, амбиције у потпуности усмерене ка њему, али друштвена одговорност се никада не оставља по страни када је Црвена звезда у питању.

Комерцијални простор на коме смо навикли да видимо рекламе клупских спонзора и партнера који су изузетно важни за свакодневно функционисање клуба, овог пута ће добити у потпуности ново рухо. Поред препуне дворане, слику из дворане моћи ће да виде сви из региона, али и шире и порука ће бити јасна. Све ће добити потпуни смисао зато што ће међу Звездашима у хали бити и клинци из Специјалне олимпијаде Србије који су део готово свих друштвено-одговорних акција које клуб са Малог Калемегдана спроводи.

А, поменућемо само неке. То су ’’One Team’’ (пројекта Евролиге у ком је Црвена звезда активни учесник), „Win4smile“, који се тренутно реализује у сарадњи са стратешким партнером Специјалном Олимпијадом, „IDEA Finish Line“, Кроз игру учимо – „Learning2Play“…

КК Црвена звезда мтс се и овим путем јавно захваљује својим партнерима и спонзорима за апсолутно разумевање значаја овакве акције, као и за велику подршку у остваривању бројних друштвено-одговорних пројеката. Настављамо у истом ритму. Црвена звезда побеђује и на терену и око њега!

Повезане вести

Leave a Comment