Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бабић – Хладне главе до нове победе

Фудбалери Црвене звезде и Партизана овог викенда по 157. пут одмериће снаге у вечитом дербију. Меч који се игра у суботу, 14. априла, од 18:30 биће прва утакмица у овогодињем плеј-офу.

– Настављамо где смо стали, у одличном ритму и расположењу. Били смо изузетно ефикасни у претходне две утакмице, дали смо осам голова и то нам је сигурно најбоља увертира за дерби. Дерби је заиста посебна утакмица. Сада долази у таквом тренутку да можда и решава сезону, што јој даје додатну важност.То је утакмица у којој не може да се иде на нерешено, жарко желимо да остваримо тријумф и сигуран сам да ћемо уз помоћ наших навијача успети у томе – рекао је Бабић.

Бабић је истакао да цела екипа са нестрпљењем ишчекује да у суботу истрчни на терен.

– Треба само да наставимо као што смо и до сада играли, мислим да смо показали да можемо да се носимо са сваким противником. Сигурно ће у суботу на терену бити много више набоја и узбуђења, то је драж вечитог дербија. За овакву утакмицу много је важнија психичка него физичка припрема. Ми смо физички потпуно спремни, одлично радимо, напорно тренирамо и што се тога тиче сигуран сам да смо у врхунској форми. Зато сматрам да је најважније да уђемо хладне главе у меч, знамо колику тежину носи са собом и колико нам је победа битна. Атмосфера, хук наших навијача са трибина ће нам сигурно помоћи.

Звездин штопер истакао је да атмосфера на вечитом дербију не може да се пореди ни са једном другом утакмицом.

– Било је великих европских утакмица ове сезоне, заиста су нам свима остале у лепом сећању, али ипак је вечити дерби нешто посебно. Важно нам је да започнемо нови низ победа у вечитим дербијима, увек смо у борби за прво место са Партизаном и зато смо одлучни да победимо како бисмо доказали да смо најбољи у земљи – поручио је Бабић.

Повезане вести

1 comment

шаљив апр 11, 2018 at 16:00

ако не побиједите гробаре неће бити никаквог оправдања .неби био задовољан ни неријешеним резултатом иако нам одговара .паризанови играчи су посебно мотивисни у задњим дербијима .било би добро испровоцирати једног играча партизана да добије црвени картон .у јуну за појачање број један играч средине трерна ђуричић или иванић а под обавезно марин ,на крилу вукановић ако не можемо правог играча странца на тој позицији

Reply

Leave a Comment