Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Почиње Звездино пролеће на Ади

Овог викенда наставља се борба на српским рагби теренима у чак три различита такмичења, а највеће узбуђење очекује се као и увек у А групи првенства Србије. Изненађујеће узбудљиво што се резултатског дела тиче би могло да буде и у Купу Србије, док нас у Балкан Супер Лиги очекује историјски дуел у Нишу.

Црвеној звезди после тесне победе у дербију на мегдан долази Раднички са Новог Београда у недељу од 18 часова на Ади Циганлији. Црвено-бели су у последње време имали потешкоћа да после великих победа понове добру игру тако да ће сусрет на Ади бити одличан тест за обе екипе у којој Раднички тражи прву првенствену победу у новој сезони и овај сусрет је очекивана посластица за све присталице црвено-белих који све више показајују интересовање за рагби, управо због неизвесности и праве борбе до последњег даха на терену.

У Купу Србије дебитује екипа Црвеног кенгура (Б тим Црвене звезде) и нико не може да претпостави шта могу да очекују домаћи Гепарди из Лесковца, док поменути дуел у Балкан Супер Лиги не поставља много питања, али је изузетно значајан јер први пут у овом такмичењу наступа једна екипа из Албаније. Раднички из Ниша дочекује Тирану што је огроман корак за развој овог спорта на Балкану, после увођења екипа из Бугарске и Турске. Овај меч је на програму од 15х на помоћном терену стадиона Чаир.

Вредан помена је свакако и наступ рагби клуба Дорћол на турниру Ротердам 9с, на коме ће учествовати и играч Црвене звезде Монте Гадис као промотивно лице турнира. Монте ће наступати за екипу Амстердам Кобри и тако у једном викенду одиграти две утакмице на различитим крајевима Европе.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment