Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ле Талек – Наши навијачи носе до победе

Још један дан остао је до 157. по реду вечитог дербија. Један од најискуснијих у тиму када је реч о сусрету два београдска ривала је Дмајан Ле Талек који ће у суботу имати прилику да осми пут наступи на вечитом дербију.

 

– Одлично знам каква је утакмица вечити дерби и шта можемо да очекујемо на терену, али лично на сваког противника и на сваку утакмицу гледам на исти начин. Небитно да ли је противник екипа из Суперлиге, Лиге Европе, сваког гледам исто и само желим да победим. Имамо одличан тим који је ове сезоне показао у Европи да има квалитет. Заиста имамо доста искуства зајендо и уколико победимо велика предност ће бити на нашој страни и имаћемо изгледне шансе да постанемо шампиони. Неће бити готово након дербија, али имаћемо веће шансе – рекао је Ле Талек.

Звездин штопер истакао је да је његов тим фокусиран само на своју игру.

– Припремамо се исто за сваки меч, шеф ради одлично свој посао, а ми се трудимо да испунимо његова очекивања. Свака утакмица је иста за нас. Не размишљам о игри Партизана, гледамо само себе и размишљамо искључиво о својој игри. Целе сезоне играмо одлично, и у нападу и у одбрани. Не примамо много голова што нас наравно све радује, али не размишљамо о крајњем резултату ни на једној утакмици, само желимо да победимо. Компактан смо тим, стручни штаб припреми увек одлично тактику и верујем да ћемо и овог пута бити успешни.

Велика предност нашим фудбалерима биће домаћи терен, сматра Ле Талек.

– Одлично смо упознати са узаврелом атмосфером на Маракани, навикли смо да имамо озбиљну подршку и ветар у леђа. Наши навијачи ће бити са нама и гураће нас до победе. И они желе тријумф исто колико и ми, надам се да ћемо успети да им га подаримо.

Прилику да дебитује у вечитим дербијима ове суботе имаће Звездин нападач Ел Фарду Бен.

– Бена знам од малена, драго ми је што игра све боље и боље. Сваком играчу је потребно време да се адаптира, он је сада прошао тај период и види се да се све боље сналази. Играо је велике утакмице, али наравно да смо доста причали о вечитом дербију.Надам се да ће постићи још много голова и верујем да може да реши утакмицу са Партизаном.

Звездин штопер пре првог кола плеј-офа прокоментарисао је и систем такмичења у Суперлиги Србије.

– За мене је ово јако чудно, надам се да ће се ускоро променити, нисам нигде у Европи видео овакав систем такмичења. Имали смо много утакмица заједно са Лигом Европе. Не знам зашто играмо још седам утакмица, али тако је и морамо да играмо и победимо – поручио је Ле Талек.

 

Повезане вести

1 comment

rene artoa апр 14, 2018 at 00:59

„Ne gledamo igru Partizana“ ali nemoj da bude sutra cekamo na kontre pa primimo gol u nadoknadi vremena.

Reply

Leave a Comment