Moja Crvena Zvezda
Архива

Црвена звезда – Смедерево 4:0(крај)

Црвена звезда састаје се са екипом Смедерева у последњем мечу четвртфинала купа Србије. Меч почиње у 18 часова.

Гледалаца:4 500

Састави:

Црвена звезда: Кировски, Стојковић, Мијаиловић, Микић, Петковић, Димитријевић (од 49. Савио), Евандро (од 65. Вешовић), Лазовић(од 71. Јанковић), Борха, Калуђеровић, Мезенга.

Смедерево: Ранковић, И. Милосављевић, М. Милосављевић, Брковић, Адамовић (од 55. Трујић), Бољевић, Јеринић, Стојановић, Миовић, Крчмаревић, Ћеран.

Стрелци: Мезенга (31, 60), Евандро(42), Борха(76)

Повезане вести

64 comments

Dusan81 нов 24, 2011 at 07:46

Mislim da ce napad u subotu izgledati kao i protiv Smedereva, Borha , Bruno , Andrija, mnogo smo jaki sa Kaludjerom na krilu, a Bruno kao CF . U odbranu Adi i Mijailovic kao stoperi , Petkovic i Stojkovic kao bekovi , Zadnji vezni Dimitrijevic , Laza i Evandro na poziciji veznih. Mnogo sigurnije i brze deluje odbrana sa Mijailovicem nego sa svim stoperima koje imamo u timu. Decko igra igru iskusnog igraca od 35 godina , a on ima samo 18 godina…Mikic nam je mnogo velika rupa , njegovi igraci se uvek ubacuju sa strane i uvek prave probleme, pogledajte sve golove i videcete da sve krece sa njegove strane , bolje je igrao na levoj strani nego na desnoj … na svakoj kontri on prvi ispadne. Stojkovic je mnogo mnogo kompletniji igrac, MIkic nek ostane vojnik Zvezde ali na klupi. Jos bi rekao za AK99 da je mnogo opasniji kada u 16m ulazi sa boka nego direktno kao Bruno , koji ima konstituciju za razbijaca , moze da izdrzi duel na ledjima i uputi udarac.

Reply
Теша_Делија!!! нов 23, 2011 at 22:47

На семафору је писало 4800 гледалаца 😉

Reply
Vuk нов 23, 2011 at 22:19

Igra je bila veoma dobra,ali nije ona nasa prava,ipak.
A franjevce samo da dobijemo,nece biti vazna igra. : )

Reply
alerim нов 23, 2011 at 22:11

danas sve savrseno! igra-sasvim dovoljno, navijanje-standard… jedino mi ovaj na ulazu nije ocitao kartu nego je zadrzao za sebe(?!) i pustio me sa strane sto me je bas iznerviralo jer imam kartu sa sve i jedne utakmice i sad mi ova fali… 🙁
a za vikend… !!!!!!!!!! osecam!

Reply
Djolle нов 23, 2011 at 21:08

Konačno da jednom i ja da odem zadovoljan sa Marakane.
Dosta želje i trčanja i igra unapred, bez nepotrebnog vraćanja, konačno.
Krilni igrači i bekovi su bili odlični. Petković, konačno onaj pravi, a znao sam da ume da igra fudbal, još da ovako nastavi, pa ću da mu se izvinem što sam ogrešio od njega. O Mezengi nisam imao neko mišljenje jer je malo igrao ali danas je zaista bio odličan, a i davao je i golove kada je ulazio u igru (Ventspils obe tekme i BSK čini mi se na Marakani kada je isto dao lep gol) pa mi se čini da će biti nešto od njega, videćemo. Žule igrao k’o mator, alal vera. Ostalo ste sve rekli. Lazo, drži se, potreban si nam.

Reply
Luka нов 23, 2011 at 20:32

Izgleda da povreda Lazovica nije teze prirode, vec je izveden za svaki slucaj.

Reply
Nenad нов 23, 2011 at 20:27

Tako se igra za klub Lazovic ce igrati u subotu

Reply
bata011 нов 23, 2011 at 20:23

Kao sto sam i napisao pre neki dan, Bruno je velemajstor samo ne dobija dovoljnu minutazu. Voleo bih da vidim koliko ce biti pametna uprava i da li ce ga oterati kao i neke ranije igrace.
Neka strpa Grobarima gol i ne mora da igra do kraja zivota a platu da prima u Zvezdi.

Reply
dexa7 нов 23, 2011 at 21:15

Bila bi velika greska ako ga prodamo,mislim da moze da pruzi vise Od Kaludjera

Reply
Stevan R. нов 23, 2011 at 20:22

Da sam ja trener ne bi znao koga da stavim u prvu postavu za derbi, svi su super odigrali, posebno me raduje to sto je ubacio Jankovica, nekako su svi bili raspolozni za igru. Jedina greska Robija je sto nije izveo Lazovica na vreme. Nadam se da nije nista ozbiljno!

Reply
Delije-Pirot нов 23, 2011 at 20:21

Nadam se da nije ozbiljna povreda Laze…. bar po njegovom izrazu lica kada je bio kraj terena. Ajmo Lazooo!

Reply
lukank нов 23, 2011 at 20:14

odlicna igra bruna, sad je u formi, i mora biti u startnoj umjesto kaludjera, petkovic iz meca u mec bolji, mali stojkovic jos neiskusan, mada bice nesto od njega. borha odlican. momci svaka vam cast na ovome veceras!

Reply
alex86 нов 23, 2011 at 20:13

Bravo momci,svaka cast.Lepo sam ja rekao,ako ponove igru iz drugog poluvremena sa Jagodinom u derbiju pobedjujemo 150%,evo danas su je ponovili i dobili smo grobarsku filijalu sa 4:0 sto je sasvim OK.Moram da priznam da me je Mezenga odusevio onom golcinom,ja sam ga kritikovao ali izgleda da decko zna da igra,da ima kvalitet,samo mu Robi nije pruzio pravu sansu,mada jos nije kasno,po meni on bi trebao da igra od pocetka u derbiju.Mali Filip Stojkovic me je odusevio vidi se da ima kvalitet bice on vrhunski bek siguran sam u to.Pozitivno je i to sto je mali Jankovic dobio sansu,po meni je sasvim korektno odigrao.Jedino sto me plasi je povreda Lazovica,nadam se da nije nista ozbiljno,ako ne bi on igrao to bi bio veliki hendikep,s obzirom da je i danas dokazao da je ove sezone on ubedljivo nas najbolji igrac.

Reply
Slobodan нов 23, 2011 at 20:11

Odlicna partija… Filip Stojkovic ce da bude novi Nine… Petkovic konacno probija, ulazi u sesnaest, ne centrira cim primi loptu i to se pokazuje kao odlicno resenje… Srednji red veoma dobar, Lazovic izuzetan, samo da je ova povreda laksa… Borha iz utakmice u utakmicu sve bolji… Danas Mezenga kakvog zelimo ! Vreme je da unistimo grobarske primadone !

Reply
Bojan нов 23, 2011 at 20:08

Kao prvo svaka cast momcima na dobroj igri i pobjedi! Kao drugo, znam da cete mi lupati minise posle ovoga, ali ono sto je uradio Robi veceras to nebi ni jedan drugi trener na svjetu! Vodimo 3:0, imamo igraca vise, on ne vadi najboljeg igaca iz igre iako za dva dana igramo vrlo bitnu utakmicu, koju ako izgubimo gubimo i titulu! Zasto, zasto ALI zasto nije izveo odmah u 50-om minutu Evandra i Lazovica ?! Molim Boga da Lazovic nije ozbiljnije povredjen!

Reply
Aleksandar нов 23, 2011 at 20:11

Upravu si… Kao prvo sto je uopste onako ulazio da uzme loptu i zasto zasto zastooo nije Evandra i Lazovica izveo ? Zastoooo ?

Reply
Ryber Palunko нов 23, 2011 at 20:20

Zato, brate, što bi mi onda sigurno ostali na dva gola, a ukoliko bi primili jedan, možeš zamisliti na šta bi meč do kraja nalikovao. Tada bi se vikalo zašto ih izvede! Bez njih dvojice, mi smo zapravo Smederevo, još ako Kadu nije tu… Uosatlom, vidjeli smo kako igramo kad ne igramo u najjačem ili gotovo najjačem sastavu.
Ovo nije zla kob, mora da nešto u samoj pripremi igrača ne valja, kad se ovako lako povređuju.

Reply
Bojan нов 23, 2011 at 20:34

Igrali smo protiv Smedereva a ne protiv Mancestera, uz to smo imali i igraca vise, sasvim dovoljno da najboljeg igraca izvezdes napolje! Ako ne mozemo sacuvati 2:0 protiv Smedereva onda ni nezasluzujemo da idemo dalje! Robi je morao izvesti u 50-om minutu i Evandra i Lazovica! Uostalom TITULA je prioritet!

Reply
Ryber Palunko нов 23, 2011 at 21:17

Ma to su oni samo isfintirali da se ‘parni seljak’ ponada, a ono kubura!

Delije-Pirot нов 23, 2011 at 20:22

ajde sad…. postoji 1000 zasto i 1000 zato!

Reply
PERA BOR нов 23, 2011 at 20:04

Igra sjajna samo da se Laza nije povredio.
Admini cim nesto saznate o Lazi odma objavite brinem se!!!!

Reply
Gorcilo нов 23, 2011 at 20:01

Molim admine cim pre da objave u kakvom je stanju Lazo

Reply
Awax нов 23, 2011 at 19:58

Fantasticna igra,ako ovako bude u subotu,unisticemo ih! Samo da povreda Lazovica nije ozbiljnija…

Reply
Alex нов 23, 2011 at 19:57

Igra obecava pred derbi, samo se nadam da Lazovic nije ozbiljnije povredjen…

Reply
Aleksandar нов 23, 2011 at 19:35

Nemamo srece… Izgleda da je Lazovic povredjen -.-

Reply
Milos нов 23, 2011 at 19:35

auu povreda Lazovica 🙁

Reply
Aleksandar нов 23, 2011 at 19:38

Sto je onako ulazio u duel ?Joj boze… Molim te da moze da igra protiv partizana…

Reply
Igor нов 23, 2011 at 19:32

Bravo Zvezdo!!! Uvek moze bolje, ali ja sam zadovoljan 🙂

Svidja mi se sto je konacno Stojkovic dobio pravu sansu, i mislim da ju je iskoristio. Cak je i Kirovski dobro branio, iako nije imao mnogo posla 🙂 Mislim da nepotrebno mnogi pljuju Mezengu. Gol kakav je dao, samo pravi majstori mogu da daju. Treba mu dati vremena da se navikne na srpski fudbal, da se navikne na nas stil igre, ali mislim da je bolji od Kaludjerovica i da nemozemo boljeg dovesti iz nase lige, a stranca nemozemo dovesti boljeg jer nemamo para. Evandro – igracina, samo ga treba zameniti da mu ne polome noge. Konacno me je i Petkovic pozitivno obradovao, neka samo tako nastavi!
A, ono sto mi se ne svidja, je zasto Borha mora da igra svaku utakmicu. Nekazem da je los, ali se ne uklapa u nasu brzu igru. Sporo igra, gradi se, cuva loptu jaaako dugo, za to vreme se protivnicka odbrana postavi. Dobar je igrac, ali se ne uklapa u nas stil igre.
I zar nije bolje bilo ubaciti Causica umesto Savia??? Pa od Savia nikada nece biti dobar fudbaler, a Causic ima potencijal…
A o Kaludjerovicu netreba ni trositi rec, decko ima dve leve noge…
Posle ova gola, Mezenga treba bez dileme da bude prvi napadac, a AK99 treba prodati!!!

Reply
zvezdas нов 23, 2011 at 20:01

sve si lepo rekao ali si na kraju sve usro sa ovim o borhi i kaludjerovicu…

Reply
Stevan R. нов 23, 2011 at 20:24

i za Savija .covek je sasvim korektno odigrao

Reply
Igor нов 23, 2011 at 20:35

pa jel mozes reci zasto Borha igra SVAKU, ali bas SVAKU utakmicu, iako nije najbolji na terenu, iako Robi voli da rotira igrace??? Neko je rekao da mu u ugovoru stoji da mora da igra, a to me ne cudi. Cak je Robi i pre pocetka prvenstva rekao da Borha „zbog kvaliteta“ ima zagarantovano mesto u timu… Ej, pre prvenstva, pre pripremnih utakmica neko ima zagarantovano mesto u timu…

Reply
Стефана МЦЗ нов 24, 2011 at 01:10

Čaušić je centralni, eventualno ofanzivni vezni, pa zato ne može igrati umesto Savija, koji je zadnji vezni. A za Borhu sam u jednom komentaru objasnila zašto to građenje i „davljenje“ možda nije toliko loše koliko se nama čini.

Reply
DEXI нов 24, 2011 at 07:45

Borha mora da gradi, igraci su vec iscrpljeni da bi dosli do daha…

Reply
Igor нов 24, 2011 at 10:30

Ahham… Ajde onda neka svi „grade“ pa da dolaze do daha. Lazovica i sve igrace koji igraju iz prve treba pothitno prodati, i kupiti jos igrace kao sto je Borha pa da se „grade“ i da dolaze do daha….

Reply
Igor нов 23, 2011 at 19:30

Bravo Zvezdo!!! Uvek moze bolje, ali ja sam zadovoljan 🙂
Svidja mi se sto je konacno Stojkovic dobio pravu sansu, i mislim da ju je iskoristio. Cak je i Kirovski dobro branio, iako nije imao mnogo posla 🙂 Mislim da nepotrebno mnogi pljuju Mezengu. Gol kakav je dao, samo pravi majstori mogu da daju. Treba mu dati vremena da se navikne na srpski fudbal, da se navikne na nas stil igre, ali mislim da je bolji od Kaludjerovica i da nemozemo boljeg dovesti iz nase lige, a stranca nemozemo dovesti boljeg jer nemamo para. Evandro – igracina, samo ga treba zameniti da mu ne polome noge. Konacno me je i Petkovic pozitivno obradovao, neka samo tako nastavi!
A, ono sto mi se ne svidja, je zasto Borha mora da igra svaku utakmicu. Nekazem da je los, ali se ne uklapa u nasu brzu igru. Sporo igra, gradi se, cuva loptu jaaako dugo, za to vreme se protivnicka odbrana postavi. Dobar je igrac, ali se ne uklapa u nas stil igre.
I zar nije bolje bilo ubaciti Causica umesto Savia??? Pa od Savia nikada nece biti dobar fudbaler, a Causic ima potencijal…
A o Kaludjerovicu netreba ni trositi rec, decko ima dve leve noge…
Posle ova gola, Mezenga treba bez dileme da bude prvi napadac, a AK99 treba prodati!!!

Reply
nra нов 23, 2011 at 15:56

el ima tv prenos ili livestream za nas iz dijaspore ?

Reply
zvezdaš-rajvoSa нов 23, 2011 at 16:07

Imaš live stream na http://www.sportuzivo.weebly.com 😀 Ovo moramo dobiti 😀 Ps.onaj ofsajd kod drugog gola malog kluba iz Šumske bi video i Saša Matić 🙂 Mora da se diže revolucija. Ako se ovako nešto desi na derbiju i budemo drastično oštećeni, ja prvi ulećem na teren 🙂 3:1 za nas 🙂 Kaluđerović, Lazović i Borha 🙂 idemo Delijeeeee

Reply
nra7 нов 23, 2011 at 16:08

hvala za stream

Reply
delija86 нов 23, 2011 at 15:45

Admini,jel ima neke sanse za ovo da se vrati Tosic,jel ima unutar kluba neka prica,posto vi verovano imate nekog tu 🙂 mnogo bi nas obradovali ako bi nam nesto nagovestili 🙂

Reply
Dražen нов 23, 2011 at 15:59

Kad saznamo nesto znacete i vi, tj bice objavljeno na sajtu 🙂

Reply
Luka нов 23, 2011 at 16:01

Odavno ima nagoveštaja da će se Tošić vratiti,čak je i Adžić jednom prilikom izjavio,da je Tošić pozajmljen i ako ga se Betis odrekne,on se vraća kod nas.

Reply
Tomo Karadza нов 23, 2011 at 16:09

Cak i Adzic… 😀

Reply
Rambo нов 23, 2011 at 15:38

Pre protivnicka ekipe pre nego sto udju na teren samo su mislile kako da prima sto manje golova protiv nas,a sad svi hoce dan nam skinu skalp,jer su im svi utuvili u glavu da je zvezda propala,nije to ona zvezda.e zato svakom od njih moras da uvaljas po 3 komada,pa da te se ponov plase.

Reply
Alex Krycek нов 23, 2011 at 15:09

Eh, kad ce doci dani kad cemo cekati sredu radi nekog drugog takmicenja, a ne Lav Kupa…

Reply
NecikaDelija нов 23, 2011 at 16:05

Da znas druze. I ja zivim za te dane. Nemate pojma koliko me je drmala euforija dok se iscekivao mec sa Renom. Mogu samo misliti sta bi bilo kada je Liga sampiona u pitanju

Reply
Obren 11 нов 23, 2011 at 15:07

Ljudi, a je l’ ima tv prenos…?? 🙂

Reply
Raka Delija нов 23, 2011 at 15:08

Da,na RTS2

Reply
Obren 11 нов 23, 2011 at 15:37

hvala na informaciji…: )

Reply
neso нов 23, 2011 at 17:49

Brate moze li link?

Reply
Liske нов 23, 2011 at 15:04

http://sportal.rs/news.php?news=63124
Dosla maca na vratanca!
Treba ga ,,vezati ugovorom na 5 godina!Jer boljih od njega nemamo.
Ajde adzicu sad matiraj i iskupi se za sve promasene transfere!

Reply
Raka Delija нов 23, 2011 at 15:06

Ako adžić sad stvarno ne reaguje definitivno ga treba NAJURITI iz kluba,Tošić je EVRA za reljica

Reply
DVA нов 23, 2011 at 14:53

Ja krecem za pola sata iz Valjeva 😀

Reply
alerim нов 23, 2011 at 14:27

poz iz voza iz NSa… Krenuli smo 🙂

Reply
viplodis нов 23, 2011 at 14:27

Ako nekom trebaju karte za veceras…ima par komada,naravno dz…

Reply
Sasha нов 23, 2011 at 14:24

ako bude kao kada smo igrali vaterpolo protiv oradee onda neće valjati.

Reply
Dražen нов 23, 2011 at 14:32

A sta to nije valjalo sa tekstualnog protiv Oradee?

Reply
nra нов 23, 2011 at 15:58

kod mene na tekmu protiv oradee video se samo rezultat a akcije nisu se mogle procitati al neznam dal je greska bila kod vas ili kod mene al svaka cast na trud

Reply
Dražen нов 23, 2011 at 19:57

Aha, znam da je to bilo nekim ljudima. Vecini je radio normalno, sada ne znam zasto ti nisi mogao normalno pratiti.

Reply
DS нов 23, 2011 at 14:24

Najbolji ste! 🙂
Cim upalim kompjuter,odmah uletim kod vas na sajt 🙂

Reply
Ryber Palunko нов 23, 2011 at 14:22

Počeo sam psovati sudiju, što priznaje gol ‘onima’ iz klasičnog ofsajda, ali sam onda skapirao, da se mesiji srpskog fudbala, spasiocu i luči našoj, Lazaru Markoviću, to ne smije svirati. Kako bi onda Sport i Žurnal onanisali? Šta ću, glup sam.

Reply
Александар нов 23, 2011 at 14:46

Људи, радујте се њиховом проласку! У полуфиналу ћемо их онда два пута дрмати на пролеће, биће занимљивије!

Reply
Danubeshark нов 23, 2011 at 14:14

Bravo ljudi! Nego …. da podelim nesto sa vama. Jos sam na poslu, sedim u kancelariji sa salom oko vrata. Pita me malopre sef da li idem na utakmicu i ja kazem:“Idem, zasto?“
A on ce na to: „Izadji jedan sat ranije, ja cu te pokriti.“
Sad sam srecan kao kuce, samo da lepo parkiram, maznem parce pizze i pravac Marakana!
KADA ZVEZDO IGRAS TI (sef ce mene pustiti) 😉

Reply
CzvBoys нов 23, 2011 at 13:55

Bravo! Ovo je i definitivno najbolji Zvezdin sajt! Svaka čast ovim ljudima koji se toliko trude!

Reply

Leave a Comment