Jelenić:“Crtu podvlačimo tek na proleće“

Jelenić:“Crtu podvlačimo tek na proleće“

45
4
Podeli

Viktor Jelenić zna kako da Zvezdu dovede u vrh evropskog vaterpola

Vaterpolo klub Crvena zvezda je samo u par meseci prešla put od ponovnog pokretanja do ulaska među tri kluba srpskog vaterpola. Najznačajniju ulogu u svemu tome ima i pokretač nove Zvezde i njen trener Viktor Jelenić. I pored odličnih rezultata i obezbeđenog učešća u samoj završnici domaćeg Kupa, Jelenić ostaje čvrsto na zemlji:

– Moramo da budemo zadovoljni rezultatima koje smo do sada ostvarili. Još uvek se uigravamo pa su i oscilacije u igri očekivane. Mesta za napredak sigurno ima, što će se, nadam se videti i na kraju sezone, kada se i podvlači crta. Koliko je ekipa Crvene zvezde napredovala pokazaće susret u Novom Sadu. Prvi susret protiv Novosađana i pored poraza pokazao je da možemo da se nosimo sa učesnikom Evrolige. Na kom smo trenutno nivou videćemo u subotu. Maksimalno motivisani i u najačem sastavu suprostavićemo se domaćinima, a nadam se da će i rezultat biti pozitivan za nas. Bodove u susretima sa Singidunumom i Nišom smo lako osvojili. Razlika u kvalitetu u tim susretima bila je evidentna.

Podeli
Rođen onog januara `78 pred početak sezone 1978/79 u kojoj "dragi nam" Partizan jedva opstade u fudbalskoj eliti. Nakon toga učih malo školu, doživeh da moja Crvena zvezda bude šampion Evrope i sveta, završih i faks, pa se i oženih i sada kada se okrenem iza sebe shvatam jednu stvar... Od rođenja mog nije proš`o bez imena tvog ni dan ni godina zvezdo Crvena.
wpDiscuz