Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоПливање

Традиционални пливачки митинг „Све пролази, Звезда траје“

Међународни пливачки митинг "Све пролази, Звезда траје"

Традиционални међународни пливачки митинг под називом „Све пролази, Звезда траје“, који се организује поводом 73 године постојања Пливачког клуба Црвена звезда, одржаће се у суботу 21. априла 2018. године на базену Спортског центра Милан Гале Мушкатировић. Улаз за све гледаоце и љубитеље пливања биће бесплaтан.

Очекује се да ће на митингу учествовати велики број пливача из наше земље, као и из иностранства, који ће се такмичити у свим категоријама.

Такмичење је подељено у два дела. Први део почиње у 10 часова, а други део у 15,45 часова свечаним отварањем пливачког митинга „Све пролази, Звезда траје“. Митинг ће отворити Игор Милојевић, генерални секретар Спортског друштва Црвена звезда.

Секрeтаријат за спорт и омладину Града Београда допринео је у значaјној мери реализацији такмичења пливачког митинга „Све пролази, звезда траје“ обезбеђивањем неопходних средстава за његово финансирање.

Градска Општина Савски венац Града Београда допринела је у значајној мери реализацији наших пројеката, обезбеђивањем неопхoдних средстава за њихово финансирање.

Нашим најмлађим такмичарима биће организована посета београдском ЗОО врту.

Дођите да заједно подржимо пливаче и уживамо у њиховом надметању!

Повезане вести

Leave a Comment