Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Звезда рутински против Слоге, следи плеј-оф

ЖФК Црвена звезда забележио је нову победу у последњем, 14.колу лигашког дела Суперлиге против екипе Слоге. Голове су постигли Анђела Крстић и Ана Барјактаревић. Следи плеј-оф.

Црвена звезда је први део сезоне завршила у победничком маниру. У три преостале утакмице лигашког дела црвено-беле су постигле 30 голова, нису примиле ниједан, и у доброј атмосфери дочекују одлучујуће утакмице у првенству Србије.

Тренер Александар Петровић није могао да рачуна на капитена Катарину Ђорђевић, а прилику на голу добила је Инес Обрадовић.

Звезда је повела са беле тачке, прецизна је била Анђела Крстић. Коначан резултат је већ на старту другог полувремена поставила Ана Барјактаревић.

Имала је Црвена звезда неколико изгледних прилика да повећа резултат и слави још убедљивије, али је пожртвовани противник успео да одоли Звездиним нападима.

У 1.колу плеј-офа Суперлиге Србије за жене Црвена звезда дочекује Војводину.

Обрадовић, Марковић, Т.Ђорђевић (Манчић), Смиљковић, Крстић, Миладиновић, Малешевић, Стојановић, Савановић, Живковић (Барјактаревић), Тенков.

Повезане вести

2 comments

Goranko Ilić апр 17, 2018 at 19:01

Čestitam Zvezdinim lepoticama! Divne su! Zaslužuju pohvale.

Reply
Gogi апр 17, 2018 at 18:03

Sta vredi plej of kao i celo prvenstvo (A i kup) kada od Spartaka niko ne moze nista da osvoji vec godinama? Da li je moguce da oni u do sada 13 odigranih utakmica imaju svih 13 pobeda i gol razliku 86:0?! Da nemaju cak nijedan remi i nijedan primljen gol?! Pa sta drugi timovi igraju protiv njih klikere da niko ne moze ni gol da im da…Ko li njih gura i finansira toliko da mogu da priuste da u svom timu imaju cak 7 strankinja (skoro trecina tima) i to fudbalerke iz Rusije,Amerike,Brazila,Kine,Afrike,Makedonije? 7 uzastopnih titula i 6 uzastopnih kupova i ne nameravaju da stanu…Ubijaju zenski fudbal svojom bahatoscu,kada je Zvezda pokusala da ih svrgne pre par sezona svi znamo sta se desavalo i kako su nas kaznjavali i cak fizicki napadali nase igracice…Jel ima neko da stane na put tom zlu i da se zenski fudbal pokrene opet,ne mora ni Zvezda uvek da osvaja trofeje ali sramota da su unistili klubove kao ZFK Masinac koji ima 24 titule i 15 kupova ili ZFK Sloga koji ima 8 trofeja,ZFK Napredak…Pa Zvezda,Vojvodina,Pozarevac,Rad da niko osim njih ne sme da osvoji trofej pa makar i kup,zalosno bre…

Reply

Leave a Comment