Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крстичић – У Нишу наставак победничког низа

Друго коло плеј-офа води фудбалере Црвене звезде у Ниш, на мегдан Радничком. Наш везиста Ненад Крстичић истиче да верује да ће Звезда наставти са традиционално добром игром на овом тешком гостовању.

 

– Озбиљно се припремамо за утакмицу са Радничким, зато што знамо да нас очекује заиста тешко гостовање. Као што смо рекли и пре почетка плеј-офа, у сваку утакмицу улазимо са циљем да победимо, како бисмо математички што пре обезбедили титулу. Припремамо се као и за сваку меч и највише гледамо у своје двориште. Наравно, анализирамо противника и њихову игру, али знамо да је од пресудног значаја како ми уђемо у утакмицу – рекао је Крстичић.

Претходну утакмицу на стадион „Чаир“ фудбалери Црвене звезде добили су резултатом 4:0.

– Надам се да ћемо и овог пута бити ефикасни, али искрено се не бих жалио ни да буде 1:0 за нас, битно је само да освојимо нова три бода и наставимо победнички низ. Када сепобеђује све је лепо, атмосфера у екипи је феноменална и то је оно што нас гура даље.

Вечити дерби био је 50. утакмица од почетка сезоне изабраницима Владана Милојевића.

– Заиста је велики број утакмица иза нас, али не размишљамо о умору. Ближи се крај и као да нам та жеља да се прикажемо у што бољем светлу и да донесемо нашим навијачима титулу даје додатну снагу. Верујем да ћемо наставити са агресивном и добром игром коју смо приказали у вечитом дербију. Знамо да против нас све екипе имају огромну жељи и зато у сваком дуелу морамо да будемо агресивнији и бољи – поручио је Крстичић.

Повезане вести

Leave a Comment