Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Миленковићева у репрезентацији Србије, Владисављев помоћник

Женска сениорска репрезентација Србије почеће у понедељак, 23. априла припреме за премијерну Лигу нација 2018. Сениорке Србије ће тренирати у дворани УСЦ “Вождовац” на Бањици у Београду. Зоран Терзић, први тренер сениорки Србије на прирпеме је позвао 22 играчице.

Међу позваним одбојкашицама налази се и примач Црвене звезде Бојана Миленковић, а помоћник селектору Терзићу биће тренер црвено-белих Александар Владисављев.

Сениорке Србије ће све утакмице у Лиги нација 2018. играти уторком, средом и четвртком.

Женска сениорска репрезентација Србије ће током 1. викенда (4. група), 15–17. маја играти у Баруери са домаћином Бразилом, Јапаном и Немачком. Први ривал Србији биће Јапан, а затим Немачка, па Бразил.

Други викенд ће се одиграти 22–24. маја, а Србија ће играти у 7. групи у Макау са Кином, Пољском и Тајландом.

Сениорке Србије биће домаћини селекцијама Русије, Турске и Белгије у оквиру 10. групе 3. викенда 29–31. маја у новој Хали спортова у Краљеву. У првом мечу, Србија ће играти против Русије, а затим против Белгије, па Турске.

Четврти викенд је на програму 5–7. јуна, а сениорке Србије ће играти у 13. групи, у Ротердаму, са Холандијом, Италијом и Доминиканском Републиком.

Последњи, пети викенд ће се одгирати 12–14. јуна, а Србија ће играти у 20. групи у Санта Феу, у Аргентини, са домаћином, САД и Корејом.

Финални турнир ће се одиграти од 27. јуна до 1. јула у Нанђингу, а поред Кине наступиће и 5 најуспешнијих селекција са укупне табеле после 15 одиграних утакмица.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment