Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

СЛ: Црвена звезда дочекује Мегу

Кошаркаши Црвене звезде мтс домаћини екипи Мега Бемаxа у суботу од 21 сат, у утакмици 2. кола групе А Суперлиге.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у суботу од 21 сат екипу Меге у другом колу Суперлиге.

Биће то трећи сусрет два тима у овој сезони, након два меча у АБА лиги, а ова утакмица је уједно и један од два дербија у овом колу, од кога ће зависити и распоред у групи А Суперлиге у којој су црвено-бели:

Ово ће нам бити трећи сусрет ове сезоне, и са те стране се добро познајемо. Изузетно незгодна екипа, која је и поред подмлађеног састава сачувала основне карактеристике своје игре. Играју и даље са великом енергијом, агресивно у фази напада, зато са наше стране, морамо да одиграмо максимално сконцентрисано, како би дошли до победе – рекао је тренер Црвене звезде мтс Душан Алимпијевић у најави ове утакмице.

Дејан Давидовац:

Играли смо већ са екипом Меге, знамо њихове квалитете, и ово је важна утакмица за нас, јер играмо против тима који игра брзо, са много полета и агресивности, посебно у нападу. Нама је овај меч важан и због расплета у групи А, али и како би наставили са победама у домаћем првенству.

Меч Црвена звезда мтс – Мега игра се у суботу од 21 сат, цене карата остају исте када су у питању утакмице групне фазе Суперлиге. Трибине коштају 200 динара, партер 400 динара, а улазнице се могу купити у пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајни дворане „Александар Николић“ од 18 часова до почетка утакмице.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment