Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Контролисали смо утакмицу

Милојевић: Контролисали смо утакмицу

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић био је задовољан после победе у Нишу и сматра да су његови изабраници контролисали утакмицу.

Звездин тренер увиђа где је могло бити још боље, али је у целости задовољан.

— Мислим да смо одиграли добру утакмицу у целости. Имали смо стварно добре моменте када смо контролисали дешавања на терену. Оно што увек тражим и што мислим да може да буде још боље је тај неки континуитет у игри, морамо да покушамо да контролишемо утакмицу свих 90 минтуа. Не смемо да дозвољавамо противнику да се враћа у игру. Могли смо и у првом полувремену да решимо утакмицу, имали смо много шанси, али ти промашаји су резултат деконцентрације — рекао је Милојевић.

Звезда је сада још ближа свом циљу.

— Ми јесмо направили још један велики корак ка циљу којем тежимо, али има још да се игра. Честитао бих Радничком, данас је био изванредан абијент овде. Волим да играм у Нишу и желим да похвалим њихове навијаче, играче, и тренера за све што су урадили. Желим Радничком да оствари своје циљеве ове сезоне — рекао је Милојевић.

Повезане вести

3 comments

Goran апр 23, 2018 at 06:37

Svidja mi se kako ovaj trener i ova generacija igraca razmisljaju,posle derbija izracunali su sta nama podvlacim nama a ne drugima treba do titule a to su jos 3 pobede i drze se tog pravca,pobedicemo 3 i osvojiti titulu sad dal’ ce biti 3 zaredom ili 3 u preostalih 6 kola nije bitno ali ne racunaju kao neki pre npr. pa mogli bi do titule i uz toliko pobeda i remij ili ako drugi kiksnu mozemo i sa 1 ili 2 pobede do titule itd. Imaju svoj cilj koji su zacrtali,intresuje ih da pobede te 3 jer znaju da im to donosi pehar i to je to ne oslanjaju se na druge niti cekaju necije kikseve i kalkulisu…Jedna pobeda je upisana ajmo jos 2 i da slavimo…Nadam se da ce vec na sledecoj protiv Cuke ponoviti dobru partiju,pobediti i onda u preostala 4 kola sto pre tu jednu pobedu izvojevati i nema stresa…

Reply
окнарб апр 22, 2018 at 13:40

браво милоја !прво и прво човијек господин,никада није изашао с неким бомбастичним изјавама.водио је и надам се и даље ће водити наш клуб .надам се да ће управа испоштовати његове захтијеве у вези појачања .искрено волио би да то буду марин ако је икако могуће,ђуричић,1о ка странац .из лиге србије само двојица се издвајају који нису у звезди ,вукановић ,ђурчин из спартака.остаје жал што нисмо освојили и куп (требало би до танчина анализирати утакмицу )можда је баш ту хвалио прави разбијач на средини терена који би упутио лопту према пешићу и наравно цска (дошло је баш до пада концетрације као и јуче против радничког,а фалила су можда двојица врхунска играча за нешто више у европи.радоњића ни у сну не смијемо продавати ,али мора поправити реализацију

Reply
Hadži Dragan апр 22, 2018 at 08:29

Bravo Aranđelovčanin moj, igra se do kraja, još ništa nije osvojeno.

Reply

Leave a Comment