Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели гостују у Чачку

Кошаркаши Црвене звезде мтс након две уводне победе у Суперлиги Србије на домаћем паркету гостују Борцу из Чачка. Утакмица је на програму у уторак од 18 часова.

Кошаркаши Црвене звезде мтс успешно су започели такмичење у Суперлиги Србије. Црвено-бели су били бољи од Младости из Земуна, а потом и од Мега Бемакса у дворани ’’Александар Николић’’, а сада им следује прво гостовање и то Борцу из Чачка.

Црвена звезда мтс и Борац Чачак су једине две непоражене екипе након два одиграна кола у групи А Суперлиге Србије. С тога, овај меч са правом добија епитет дербија 3. кола првенства. О наредном ривалу говорио је тренер Црвене звезде мтс Душан Алимпијевић:

Борац је показао велику озбиљност у приступу такмичењу у прва два кола Суперлиге Србије. Све што су урадили током ове сезоне показују да неће бити лако против њих, а нарочито не у Чачку где публика воли кошарку и зна косарку и увек испуни дворану до последњег места. Играли су завршницу АБА 2 лиге, били први у лигашком делу сезоне и заслужују максимално поштовање за све што су урадили до сада. Ипак, наше амбиције су јасне у овој утакмици – истакао је стратег Црвене звезде.

Своја очекивања пред меч у Чачку изнео је и првотимац црвено-белих Марко Кешељ:

Веома незгодно гостовање је пред нама. Борац је одличан тим што је показао својим учешћем у АБА 2 лиги и у прва два кола Суперлиге Србије. Драго нам је што ћемо извесно играти утакмицу пред пуним трибинама. Познато је какву атмосферу праве Чачани и колико воле кошарку – рекао је Кешељ.

Утакмица између Црвене звезде и Борца на програму је у уторак од 18 часова, а директан пренос обезбеђен је на ТВ Арена Спорт.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment