Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Победа на старту плеј-офа, еврогол Анђеле Крстић! (ВИДЕО)

ЖФК Црвена звезда успешно је стартовао у плеј-офу Суперлиге Србије за жене победом над Машинцем 3:1.

Утакмицу је обележио еврогол Анђеле Крстић са 25 метара у 31.минуту, пројектил којим је Црвена звезда повела и отворила врата победе.

Није до водећег гола било изгледнијих прилика, а ни до краја првог полувремена. Јелена Манчић је већ у 15.минуту морала да напусти игру, заменила је Емилија Живковић.

У другом полувремену, Црвена звезда је након десет минута игре практично решила питање победника. Мирела Тенков је била упорна и упорност се исплатила. Одузела је лопту, преварила чувара, а затим хладнокрво затресла мрежу противника.

Између другог и трећег гола црвено-беле су пропустиле неколико стопостотних прилика. Александра Савановић, Тијана Ђорђевић и Мирела Тенков нису биле прецизне испред гола гошћи.

Трећи гол је постигнут у 81.минуту, а стрелац је Ања Вуликић. Коначан резултат поставила је Марија Пејчић, која је била сналажљивија од Звездине одбране у последњим тренуцима утакмице.

Тренер Александар Петровић је Тијану Ђорђевић прекомандовао на место нападача, позиција на којој је и започела каријеру, а место централног дефанзивца заузела је Јована Миладиновић.

У среду црвено-беле очекује четвртфинале Купа Србије против Пожаревца (13:00), а наредног понедељка и дуел против Војводине у 2.колу плеј-офа.

ЖФК Црвена звезда: Петковић, Марковић, Смиљковић, Миладиновић, Крстић, Малешевић, Манчић (Живковић), Савановић, Стојановић (Вуликић), Т.Ђорђевић (Ђуровић), Тенков.

Повезане вести

Leave a Comment