Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Позивам навијаче у Крушевац

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић био је задовољан наставком утакмице у којем је Црвена звезда успела да „сломи“ ривала.

— Победили јесмо, али нема еуфорије. Математички нам је потребно још 90 минута игре и још три бода, и не можемо сада о титули да размишљамо. Прво полувреме је било за заборав. Тактички, Чукарички је одиграо доста добро. Знали смо да имају убитачну контру и нисмо им дозволили да нам створе прилике, али ни ми нисмо одрадили офанзивно посао како треба. Рекао сам и играчима да сам био тотално незадовољан, без обзира на противника и на његов начин игре који је веома тешко пробити. Једноставно, нисмо били своји у том првом полувремену, тргли смо се и све је било лакше после првог гола. Много играча је било ван утакмице. Испоставило се да смо уласком Аџића добили јаког индивидуалца. Окрећемо се наредном мечу. Изненађује ме да су ми се играчи жалили да им није добро. Бабић је морао да напусти игру, а жалили су се и Рачић и Борјан. Још једном, прво полувреме било је за заборав — рекао је Милојевић.

Звездин тренер се неће обазирати на резултате других екипа, чак ни сутра.

— Бићу у Кошутњаку и шетаћу се са мојом куцом. Све зависи од нас, нема разлога да пратим друге. Позивам овом приликом наше навијаче да дођу у Крушевац и подрже ове момке — рекао је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment