Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда мтс у Панчеву

Кошаркаши Црвене звезде мтс гостују у понедељак у Панчеву, где их очекује меч 5. кола Суперлиге против домаћег Таиша. Утакмица се игра од 18 часова.

Кошаркапши Црвене звезде мтс серију гостовања у групи А Суперлиге Србије започињу утакмицом против екипе Тамиша у Панчеву.

Црвено-бели су у претходном колу забелеђили убедљиву победу, а наредни противцник већ више сезона успева да избори пласман у Суперлигу, и представља клуб који је међу стабилнијима који долазе из кошаркашке лиге.

Екипа Тамиша тренутно има скор 2 победе и 2 пораза, и даље се бори за пласман у другу АБА лигу, па је зато пред гостовање које је на програму у понедељак од 18 часова, потребан максималан опрез:

Екипа Тамиша из Панчева је стандардни прволигаш већ годинама уназад. Тренер панчеваца оваља одличан посао и са ове две победе истичу кандидатуру за пласман у АБА 2 лигу. Међутим, поштујући и увађавајући наредног ривала, морамо да одиграмо одговорно током целе утакмице и доћи до нових бодова – рекао је тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић.

Екипа Црвене звезде мтс након утакмице у Панчеву, на старту другог круга у групи, има још два гостовања, против екипа Младости у Земуну и Меге у дворани „Мега Фактори“ у насељу „Браће Јерковић“.

Огњен Добрић почиње са тренинзима, у тренажном процесу је и искусни Перо Антић, не рачунајући од раније повређеног Немању Дангубића, сви остали играчи ће наступити у понедељак у Панчеву.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment