Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Веома сам поносан!

Милојевић: Поносан сам

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић истакао је да је веома поносан и срећан због тога што се напоран рад исплатио.

  — Могу да кажем да сам у овом тренутку поносан. У јуну месецу смо почели са радом, и данас се све то вратило. Поносан сам на клуб, а превасходно на играче који заслужују највећи део колача јер су давали све од себе. Честитам и свом стручном штабу са којим је задовољство сарађивати. Честитам и свима у клубу. Драго ми је и због армије навијача, драго ми је да су срећни и због тога је фудбал и леп. Због свега тога смо у Црвеној звезди. Мени је ово прва сениорска титула, до сада сам освајао само Куп са Чукаричким. Са друге стране, много играча се и вратило у Звезду из тог разлога, да први пут узме титулу. Успели смо. Биће времена за причу, али у овом тренутку бих поново нагласио колики понос влада у мени, мислим да смо стварно заслужили све ово, сви ми који навијамо за Црвену звезду – рекао је Милојевић.

Повезане вести

5 comments

Hadži Dragan апр 30, 2018 at 12:57

Bravo Vladane, verujem u tebe od početka. Znam da si čekao titulu da produžiš ugovor i da nas nećeš izneveriti, jer si moj Šumadinac,a time sam sve rekao.

Reply
nemam pojma апр 29, 2018 at 21:33

sjajno! nadam se da će se niz nastaviti i da dominacija tek počinje. sutra srećem gomilu grobara na poslu, od onih zagriženijih. jedva čekam da im vidim lica. hvala momci, hvala Miloje!!!

Reply
окнарб апр 29, 2018 at 19:43

марин и ђуричић би били пун погодак као појачања прије него неки странац који није пуно бољи од наших играча

Reply
Josif апр 29, 2018 at 19:28

Мислим да Милоје жели да види што нуди Звезда,пре свега у играчком кадру за наредну сезону,нормално је да тражи јачи тим који че углавном он да селектира а нормално је и да добије бољи уговор.Е сада што има Терза у плану видечемо ускоро.Нисам сигуран у останак Милоја,била би велика штета.позз.мкд

Reply
окнарб апр 29, 2018 at 19:15

браво милоја ,браво момци~зар још нису договорени ,крунић,вукановић ђуричић и странац средине терена

Reply

Leave a Comment