Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЗвездине легендеКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Џајић – Изузетно успешна сезона

Драган Џајић

Трећа Звездина звезда, легендарни српски фудбалер Драган Џајић сматра да је Звезда освојила титулу апсолутно заслужено.

— Звезда је у овом шампионату била у свим сегментима најдоминантија. Мислим да не треба постављати питање да ли је заслужено, све се јасно види. Убедљиво, три кола пре краја првенства узети титулу, имати у екипи нападача који је постао најбољи стрелац Суперлиге од како је она настала, довољно говори о снази — каже Џајић.

Време је заслуженог славља како навијача, тако и свих у клубу.

— Желим да упутим најлепше честитике нашим играчима и стручном штабу и управи на великом успеху. Свака им част. Ова титула обрадовала је наравно највише навијаче, све звездаше. С обзиром на то и да се играло напорно у Европи и постигнуто више него што је очекивано, титула је добила додатно на тежеини, уосталом као и цела сезона која се може окарактерисати изузетно успешном и једном од најбољих у новијој историји — рекла је трећа Звездина звезда.

Повезане вести

3 comments

Suhoj37 апр 30, 2018 at 13:45

Kad se setim kako je kukao kada su izvučeni Arsenal, Keln i Bate…imao sam utisak da će da se rasplače kad je davao intervju za Arenasport. Ali ajde dobro u pravu je sad. Predobra sezona. Nadam se da će i sledeća biti takva.

Reply
Hadži Dragan апр 30, 2018 at 13:01

Čestitam predsedniče titulu i da nam još dugo poživiš i puno titula dočekaš.

Reply
дуо апр 29, 2018 at 22:11

не смијемо спавати на ловорикама већ треба најбоље осмислити прелазни рок и који су приоритети.ако се одлични тим задржи уз појачања која су боља од тренутно ових који играју јер за нешто више у европи нам је то и фалимо ,сигурно ће мо иосвојити и титулу и наредне сезоне и презимити у европи (реално куп уефа)

Reply

Leave a Comment