Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Титула заслужена напорним радом

Фудбалери Црвене звезде победом од 2:0 против Напретка у Крушевцу шампионску вратили су шампионску титулу на Маракану. Звездин заменик капитена Мичел Доналд истакао је да је његова екипа заслужено и званично постала најбољи тим у Србији.

Невероватно! Ово ми је друга титула у Звезди, али она носи заиста посебну тежину. Био је ово дуг пут, сезона са много утакмица и много узбуђења је за нама. Заслужили смо свиме што смо показали у претходним месецима да будемо шампиони. Такође наши навијачи су ово заслужили, увек кажем да су они 12. играч и зато им дугујемо велику захвалност. Много километара су они прешли са нама ове сезоне да би нас подржали, ретко који клуб на свету то има – рекао је Доналд.

Његов саиграч са средине терена Бранко Јовичић честитао је свим зездашима освајање шампионске титуле и истакао да је његова екипа доказ да се сваки уложен труд исплати.

Дуг и тезак период је иза нас, све ове месеце смо тренирали и трудили се, низали победе како бисмо постали шампиони. Успели смо у томе и сви смо неизмерно срећни. Мени је ово прва титула и са фудбалске стране срце ми је испуњено – рекао је Јовичић.

Јовичић је због бола у рамену морао да напусти утакмицу у против Напретка на полувремену, али добра вест гласи да наш борбени везни играч није доживео озбиљну повреду.

Добрио сам ударац у раме у самом финишу првог дела игре, на сву срећу није ништа озбиљно. Имаћу поштеду од тренинга недељу дана, а после се враћам нормалном раду. Радујем се што су сви играчи завршили здрави и без повреда утакмицу у Крушевцу. Снага овог тима лежи у заједништву, уколико останемо сви заједно и преко лета не сумњам да ћемо наставити да нижемо победе – поручио је Јовичић.

Повезане вести

Leave a Comment