Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Владан Милојевић потписује нови уговор са Звездом!

Владан Милојевић потписаће нови уговор са Црвеном звездом. Он ће у клубу остати још најмање две године, тачније до лета 2020. године, објављено је на званичном сајту фудбалског клуба.

„Јако сам студиозан и има пуно ствари које желим да знам. Ако у нешто верујем, верујем. Нећу остати да бих остао, ако неке ствари не могу да буду. Нисам тип који воли да прича велике ствари.“

Након ове изјаве од пре неколико дана, јасно је да ова вест може изузетно да радује, јер је јасно да је Владан Милојевић обавио разговоре са управом и добио уверавања да ће бити испуњене одређене жеље и замисли тренера, које се вероватно у првом плану односе на прелазни рок.

Владан Милојевић је први тренер после Владице Поповића који је Звезду водио у пролећној европској утакмици, дакле, још од 1992. године. Такође, ова два тренера су једина уз Драгослава Шекуларца били шампиони са црвено-белима и у омладинској и у сениорској лиги.

Милојевић је донео титулу Звезди три кола пре краја првенства.

Водио је екипу на три меча у Купу Србије, на чак 16 у Европи и на 34 у првенству, забележивши при томе свега четири пораза: Арсенал, Напредак, ЦСКА (0:1), уз 2:3 против Краснодара.

Повезане вести

9 comments

Suhoj37 мај 7, 2018 at 11:37

Još samo Adžić da ostane i mirno idemo u letnji prelazni rok i kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Reply
rene artoa мај 6, 2018 at 11:04

Najvaznija vest godine sad je sve lakse.

Reply
ĐOLE BARI 91 мај 5, 2018 at 17:04

MISLIM DA JE MILOJE IZVUKAO MAKSIMUM OD OVE EKIPE .POTREBNA SU NAM 3-4 NOVA IGRAČA KOJI BI ODMAH DIGLI KVALITET ,TREBA PRODATI PEŠIĆA,RAČIĆA,SRNIĆA…SREĆNO MILOJE TEBI,ZVEZDI I SVIMA NAMA !!!

Reply
vladimir1989 мај 5, 2018 at 16:41

Moze li neko da mi kaze nevezano za ovu temu. Zna li iko gdje je Nemanja Milić, da li je i sada povredjen i zasto ne igra?

Reply
Hadži Dragan мај 5, 2018 at 17:54

Mislim da će večeras igrati. Najavljen je koliko sam pročitao.

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 5, 2018 at 15:36

prvi pametan potez za sledecu sezonu…tako se radi na vreme…svaka cast..idemo dalje

Reply
Hadži Dragan мај 5, 2018 at 14:59

Neka ti je sa srećom Aranđelovčanin moj i još dugo da ostaneš u klubu. Pozdrav za tebe i brata Gorana.

Reply
milos rankovic мај 5, 2018 at 14:38

JESTE DOBRA VEST COVEK JE NA MESTU RADNIK POSTEN KULTURAN IGRACIMU VERUJU CUO SAM DA SKORO PO CEO DAN NA STADIONU GLEDA TRENINGE MLADJIH DOBRA VEST JOS DA TERZA DOVEDE PAR DOBRIH POJACANJA I SVE JE MOGUCE U EVROPI SRECNO ZVEZDO

Reply
Backo мај 5, 2018 at 17:48

Od ove godine je skoro pa nemoguce uci u Ligu Sampiona, jer mnogo vise klubova, nego prethodnih godina, direktno ulazi u grupu. Mislim da kroz kvalifikacije moze jos samo 4-5 da se domogne prestiznog takmicenja. Naravno, nada poslednja umire! 🙂

Reply

Leave a Comment