Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовељић погодио два пута, Звезда убедљиво победила!

Црвена звезда је савладала Спартак са 4:0, а два поготка постигао је Дејан Јовељић, који је максимално искористио шансу коју му је пружио Владан Милојевић. Играли су и Илић, Рачић, Бабић, Фримпонг… Одличну партију пружио је и Немања Радоњић, који је био веома расположен, посебно у првом делу утакмице.

Већ у првом делу меча било је 3:0, а поред Радоњића и Јовељића стрелац је био и Мохамед Ел Фарду Бен. Јовељић је додао још један погодак у другом делу утакмице.

35. коло Супер лиге Србије

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК 4:0 (3:0)

Стадион: Рајко Митић 
Без присуства гледалаца
Судија: Николић 
Стрелци: Радоњић у 6, Јовељић у 36. и 63. и Бен у 43. минуту за Звезду

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Стојковић, Фримпонг, Бабић, Родић, Рачић, Крстичић (од 57. Милијаш), Л. Илић, Бен (од 70. Срнић), Радоњић (од 57. Пешић), Јовељић 

СПАРТАК: Лучић, Шимура, Јочић, Керкез, Торбица (од 66. Лучић), Главчић, Вукчевић, Ђуричин (од 85. Вучићевић), Диенг, Ћаласан, Дунђерски

ТОК УТАКМИЦЕ

93′ Милијаш из слободњака, право у голмана гостију!

92′ Рачић је шутирао из даљине, али брани Лучић.

90′ Пешић покушава из слободног ударца, али непрецизно.

82′ Милијаш шутира, брани Лучић.

79′ Рачић у великој шанси, гола нема!

63′ ЈОВЕЉИЋ! Други погодак младог нападача вечерас! Одлично га је проиграо Илић, а Јовељић је левом ногом послао лопту испод голмана гостију.

60′ Нешто између шута и центаршута од Бена, али некако Лучић интервенише.

54′ Радоњић поново проба, али шутира поред гола.

52′ Две шансе за госте! Торбица је погодио стативу празног Звездиног гола, након правог поклона, да би потом Шимура лоше реаговао испред Борјана.

43′ ГООООООЛ! Бен! Убедљиво вођство Звезде након 45 минута. Радоњић поново у главној улози, добар пас у простор, Бен шутира, Лучић одбија лопту, али само њему у ноге и Звездин офанзивац након тога лепим потезом залама дефанзивца Спартака и шаље лопту у празну мрежу.

36′ ГОООООООЛ! Јовељић! Млади нападач постиже први погодак у каријери за Звезду. Претходно је маестрално Илић проиграо Рачића, овај је фаулиран, по мишљењу судије, а Јовељић је погодио са беле тачке, иако је Лучић закачио лопту.

22′ Бен је шутирао, опет Лучић брани.

14′ Бабић је пробао, нема гола.

10′ Опет Радоњић! Након сјајне акције са Родићем, изблокиран је Звездин офанзивац, да би потом његов ударац одбранио голман гостију.

6′ ГОООООООООООЛ! Немања Радоњић погађа мрежу ривала у раној фази утакмице. Леп ударац левом ногом у даљи угао, након паса Бена.

3′ Радоњић па Родић, али нема гола из прва два ударца ка голу Лучића.

НАЈАВА

Јовеља од старта! Звезда, нови шампион Србије, дочекује суботички Спартак у 35. колу Супер лиге, а у првих 11 играча заиграће и млади Дејан Јовељић.

У дану када је продужио уговор са Звездом, Владан Милојевић водиће екипу по 54. пут у званичној утакмици.

Повезане вести

7 comments

zenski_delija мај 6, 2018 at 01:04

Ne bih ja tu nista dirala. Bravo?⚪?⚪?⚪?⚪

Reply
ĐOLE BARI 91 мај 5, 2018 at 22:55

OVAJ MALI JE DUPLO BOLJI OD PEŠIĆA, BIĆE ČUDO !!! ALI NAMA ZA EVROPU TREBA STRANAC GOLGETER !!! I VEČERAS JE SVE KRENULO ODLIČNO A ONDA JE UŠAO PEŠIĆ…

Reply
дуо мај 5, 2018 at 22:19

милоји свака част на продужетку уговора .има ли вијести ко нас може појачати и да ли су за сада већ заказане пријатељске утакмице са јаким клубовима?

Reply
дуо мај 5, 2018 at 22:18

штета што нећемо стићи до 100 погодака.овако би сваку екипу требали ,,угостити,,не смију стати ни када воде 5 о.ђуричића и марина под обавезно довести јер би још брже играли ,интересантни су играчи напредка боронијашевић ,вулић и вукановић

Reply
Gogi мај 6, 2018 at 05:59

Ali zato smo premasili broj od preko 120 golova u sezoni 89 prvenstvo+13 u kupu+19 u Evropi=121 i jos imamo 2 kola da poboljsamo saldo 🙂

Reply
milos rankovic мај 5, 2018 at 21:07

SVAKA CAST MOMCI OVO JE MILINA GLEDATI BORBA ZA SVAKU LOPTU NEMA MILIMETRA POPUSTA ALI ISKRENO NAJDRAZEMI JE GOL JOVELJICA DETE A TRESE MREZE MAKAR I SA PENALA I JOS NESTO BRACO DELIJE JEDAN VELIKI PROBLEM NASOJ ZVEZDI JE ZABRANJENO DA GOSTUJE U NASOJ GRACANICI NA KOSOVU 9 MAJA NAVODNI KOSOVSKI SAVEZ ZABRANIO NA CELU SA GROBAROM VOKRIJEM NOVAC OD KARTI JE TREBALO DA IDE ZA BOLNICU U GRACANICI JUCE SAM PROCITAO DA SIPTAR VOKRI NEGDE RUCAO SA ZECEVICEM I BJEKOVICEM U BEOGRADU BRACO TERAJTE BAGRU IZ GRADA NASEG I KARATISTI U NOVOM SADU NEMA ULAZKA U NASU ZEMLJU SPRECITE BRACO BRUKU NASU NISU SPANCI VECI SRBI OD NAS MI SMO DELIJE ALI PRE SVEGA SRBI ZNAM DA CETE DA REAGUJETE

Reply
Veteran Sever мај 6, 2018 at 02:34

Evo…ja sam prvo Delija pa Srbin….i sta onda?

Reply

Leave a Comment