Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић: Јовељић је бисер

Владан Милојевић

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после нове убедљиве победе свог тима био је задовољан.

Вечерас смо присуствовали садржајној утакмици која је додуше играна у необичном амбијенту, нисмо навикли на празне трибине али макар нас је време послужило јер је било лепо за игру. Спартак је екипа која од самог почетка сезоне игра другачији фудбал, европски, модеран, и нису дошли на Маракану да се бране. Желим им много среће и да остваре све своје амбиције. Што се нас тиче, говорио сам више пута и раније, рекао сам и играчима, нема опуштања. Желимо да завршимо професионално, максимално професионално ову сезону — рекао је Милојевић.

Звездин тренер је похвалио и младог нападача Дејана Јовељића.

Јовељић је бисер, ја сам као њихов тренер поносан, и желим да настави добро да ради. Омладинска школа Црвене звезде ради озбиљан посао, што се показује и на примерима Луке Илића и од прошле сезоне Луке Аџића — рекао је Милојевић.

Звездин тренер је замољен да прокоментарише и најаву потписа новог уговора.

Ја сам рекао да то није спорно, моја жеља и пут којим смо кренули… битно је да имате континуитет. Понуде које имате… морате да слушате срце. Ја га слушам. Волим Црвену звезду, више пута сам показао и рекао. Идемо даље! — закључио је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment