Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Душан Алимпијевић више није тренер КК Црвена звезда!

Душан Алимпијевић

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да Душан Алимпијевић од понедељка није више тренер првог тима. Клуб је са тренером споразумно раскинуо уговор.

До даљег први тим ће водити досадашњи помоћник Миленко Топић.

Душан Алимпијевић је водио први тим Црвене звезде мтс на 69 утакмица, уз 11 победа у Евролиги, три пораза у регуларном делу такмичења АБА лиге и освојено прво место на табели регионалног такмичења.

КК Црвена звезда мтс жели пуно среће и успеха Душану Алимпијевићу у наставку тренерске каријере.

Повезане вести

29 comments

krvavi zvezdas-DE мај 8, 2018 at 16:45

citam komentare i ne mogu da verujem kako je trener kriv jer ne zna da motivise igrace da pogode trojku ili slobodna bacanja..tragedija od komentara..slazem se da je alimpijevic mlad i neiskusan trener a da je on krivac sto osim dva igraca nemamo polugrace sposobne da pogode sami kos onda ispada smesno ko to kaze

Reply
Otpisani101 мај 8, 2018 at 15:57

Prvo trener je vrlo bitna karika u timu…alimpijevic je limitiran trener a ne zvezdini kodarkasi…trener je bitan za hemiju u ekipi i da ginu za svaku loptu…zvezdini kosarkasi igraju rekreativno cele sezone i tu je najveca krivica trenera koji ne zna da ih pokrene,nema petlje da ih kazni itd…nemojte mi reci da zlatiborac i borac iz cacka imaju bolje kodarkase od zvezde…trener alimpijevic je luzer bez autoriteta i to je sustina price…kao covek osvajao trofeje i sada u zvezdi ima poraze zbog limitiranog tima…kada je trener dunster,svaki tim mu je limitiran…i nije kriv alimpijevic,kriv je onaj koji ga doveo

Reply
rene artoa мај 8, 2018 at 11:32

Hvala bogu, konacno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Sasa мај 8, 2018 at 09:10

Pokusavam da pronadjem sta Dusan ima od obrazovanja obzirom da se pokazao kao neko ko ne ume da organizuje i motivise grupu sportista a uz to ima kao preporuku to sto je neciji decko. Dakle, on nikakvu karijeru kosarkasa nema, nikakvu zavrsenu skolu nema i nikakvu trenersku biografiju sem kratkog vodjenja dva tima u nasim ligama. Postavlja se pitanje kako je uopste tako mlad bez ikakvih referenci dosao u priliku da bude i pomocnik u Spartaku. Opet sps kombinacija jer je tata dugogodisnji predsednik opstine Lazarevac. Tako da drugari moji znate da je svaki oblik poverenja u ljude u klubu izgubljen! On je cista podvala svima nama koji smo izdvajali neki novac da pratimo nas klub. Ocigledno je svima bilo jasno da ovaj decak nista ne moze osvojiti, ali je lepo pakovana i cuvana prica o njemu radjala odredjene iluzije. Po stoti put kazem da je ovo posledji put da poverujem nekome ko je sps-ovska skola…

Reply
Veteran Sever мај 7, 2018 at 23:37

I ja mislim da je jednomesecni(bukvalno) trener trebao da bude neki „energetski djavo“ koji bi sok terapijom pokrenuo tim!!! Igraci su takvi, kakvi su, pripremljeni su kako su pripremljeni i tu sada nema pomoci! Samo neki iskusni trener animator pokrenuo ove pogubljene igrace…podelio im samare na neki nacin… Vlada Djurovic recimo…ili slican…mozda je stvarno onaj Pavicevic iz Mornara bio dobitna kombinacija… Sta je – tu je. Napred Tope i neka ti je Bog na pomoci!

Reply
Dragan мај 7, 2018 at 23:55

Problem je sto Covic nije u dobrim odnosima sa Djurovicom, kao sto nije ni sa Boskom Djokicem, niti sa Rasom Radovanovicem, Maljkovicem, Mokom Slavnicem, Laletom Lucicem, Igorom Kokoskovim, Aleksandrom Trifunovicem, a ni sa Dejanom Radonjicem…s kim je on uopste u dobrim odnosima?
P. S. Milko Bjelica izjavio za FM Sport Radio da je najodvratnija laz da je on igrao za 400.000 evra po sezoni i da je je prava cifra 180.000 evra, od cega on poslednjih 7 meseci nije video ni evra, a takodje nije video ni evra od premija za osvojene trofeje prosle godine!!!

Reply
ZELJKO мај 7, 2018 at 22:29

NAPOKON,GUROVIC BI BIO BOLJI OD TOPICA

Reply
nebojša мај 7, 2018 at 21:44

Tražili smo ostavku i dobili smo je sa zakašnjem .Ajmo sad da podržimo Topića da osvojimo titulu pa ćemo posle videti , možda ispadne i dobro .

Reply
Sasa мај 7, 2018 at 22:33

Slazem se…Samo mi zao sto smo morali da prvo provalimo da ovaj klovn nije trener vec zet. Nekako mi je uzdrmano to poverenje koje je osnov zdravog odnosa i zelje da se dolazi na utakmicu. Igracima je najteze jer su sve vreme znali te gluposti i samo bih zato sad dolazio da ih podrzim.

Reply
Sasa мај 7, 2018 at 20:23

Posle svega sto se desilo ovo je zakasnela reakcija. Medjutim, sve je bolje od Alimpija drskog, nevaspitanog i nestrucnog. Ipak nam duguje doktor istinu..

Reply
milos rankovic мај 7, 2018 at 20:12

COVIC SMENJUJE TRENERA I GLEDA SAD FMP BOLI GA UVO UMESTO DA DOVEDE SAD TRENERA ZA SLEDECU SEZONU DA VIDI NA KOGA MOZE DA RACUNA ON DOVODI TOPICA DRUGO ODZO RAZBIO GROBLJE ZASTO NJEGA NISI DOVEO U ZVEZDU NEBIH PRAVIO FRKU SA DELIJAMA SVE POGRESNO RADIS OVAJ FMP DUPLO JACI OD ZVEZDE BORE SE GINU SKACU SIMANIC NEMA MESTA U ZVEZDI 14 POENA GROBLJU A LESOR BJELICA JANKOVIC JOVANOVIC IMAJU MESTA COVICU IDI MALO KOD DOKTORA

Reply
cicvara мај 8, 2018 at 08:24

Prijatelju ti ako imas više od 18 godina odmah da prestaneš da pratiš košarku, veze ti nemaš. Usput Topić je tu odavno

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 7, 2018 at 19:12

ok..mislim da nije sve do trenera..vise su skromni igraci najveci krivci jer su limitirani igraci..neki prossek za dinamik,crnokosu…dakle sad ce jos gore da bude sa topicem koji mi lici na direktora pozorista bosko buha..uglavnom vidim tunel bez izlaza

Reply
Josif мај 7, 2018 at 19:38

Тако је брате Крвави,ја неразумем како људи невиде дасу Јанковиќ,Јовановиќ,Лазиќ,Давидовац,Добриќ играчи за КЛС да ми имамо 2 играча Фелдина и Рочестија и 3 полуиграча Дангубиќа,Лесора и Омиќа које тренер почетник није мога искористити максимално.Ништа незначи наравно ова промена јер је и Топиќ почетник али нико нормалан нече сада да доџе док се невиди у јулу штаче бити са клубом.позз.мкд

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 7, 2018 at 21:26

ja to kad sam pricao u septembru vecina ovde me pravila ludim..i vecina ovde pise sa srcem a ne realno..budimo realni neke tekme smo dobili na navijace i sto protivnika nije htelo..mi nemamo (osim dva poluigraca feldin rochesti) ni prvu petorku ozbiljnu ni za aba ligu

Reply
rene artoa мај 8, 2018 at 11:35

Kakav crni Feldin klasican siledzija!!??

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 8, 2018 at 16:39

pa vidim da je davidovac dijamant igracina..dao 3 trojke od kad je u zvezdi i sad ni obruc ne pogadja..da ne nabrajam dalje vase bisere i dijamante

Reply
Hadži Dragan мај 7, 2018 at 20:47

Slažem se da Alimpije nije jedini,ali je najveći krivac.Nema autoritet i to je to,matori igrači igraju kad hoće i koliko hoće.Ovu decu ostaviti sa nekim dobrim i prekaljenim trenerom (to nisu ni Topić niti Gurović koji se negde pominje) i spremiti ih za iduću sezonu,plus dovesti dva vrhunska stranca,ako se nema više novca,jer i to je bolje nego četiri polovnjaka kao ove godine.

Reply
nemam pojma мај 7, 2018 at 18:38

nakon svega… ovo je trener sa najvise popusta, kod uprave, IKADA!!! i najgori trener, u istoriji CZ. uspeo je, uprkos ili zahvaljujuci svojim mladim godinama, da bude i najomrazeniji. meni i najnesimpaticniji, likom i stavom- pravi predstavnik japija poniklih na tudjim parama i narodnoj muci. hajde, ovo malo do kraja, da Top izgura. pa da vidimo kuda nam to dr mr vodi brod: u sigurnu luku ili na ledeni breg. Tope, srecno. dudule, tebi kakogod.

Reply
SVE PJANO21 мај 7, 2018 at 18:22

Greška! Trener je najmanje kriv, mada ima malo i njegove krivice, više krivim upravu tj. Nebojšu Čovića i same igrače koji promašuju milion otvorenih šuteva ove sezone.

Reply
Loki мај 7, 2018 at 17:25

U cast odlaska najodvratnijeg trenera u istoriji kluba da ponovim komentar koji sam napisao posle tesnog poraza protiv uvek neugodne juniorske ekipe Mege… Nece mi moj omiljeni Admin zameriti… Tice se vrha ledenog brega, to jest magistra ili primarijusa Nebojse Covica! Elem, ja mislim da bas braca Vucic, tj drzava, stoje iza ovog sunovrata naseg kluba. Iz nekih „tamo“ interesa i razloga! O Covicu mislim u ovom trenutku sve najgore, ali on nije ni glup, ni budala! A ove poteze koje vuce od letos su potezi izuzetne budale i izuzetno glupog coveka!!! Mislim(dakle mislim…ne tvrdim) da je Covic ucenjen posto je imao tri krivicne tuzbe i da je deo ucene da preda devastirani kosarkaski klub(dakle skoro bezvredan proizvod koji ce neko tamo dobiti na poklon) nekome na raspolaganje! Smatram da je u okviru tih nagodbi, a sve u cilju povlacanje krivicnih tuzbi protiv Covica, i novac od letosnjih transfera zavrsio u drzavnoj kasi ili u kasi nekog javnog preduzeca…Problem je sto je Covic od KK Crvena Zvezda napravio privatnu prciju, sa svojim ljudima u Skupstini kluba(tako da ona kao kontrolor upravljanja kluba NE POSTOJI), a ne postoji ni nadzorni odbor – i to sve nam nije smetalo dok je bilo rezultata, ali bezakonje i privatizovanje kluba, a da klub nije prodat i da niko NIJE platio tu privatizaciju..kad tad dodje na naplatu!!! Tako Covic svoje privatne probleme „pegla“ sa klubom koji nije njegova privatna svojina, ali stvari su postavljene kao da jeste! Posledice su po pravilu uzasne… Tako su bukvalno ugaseni klubovi kao sto su Profikolor, Borovica, Obilic…njihovi vlasnici su peglali svoje dugove prema drzavi, Zakonu, sudovima tako sto su predali te klubove…Ali oni su ih pre toga zvanicno kupili, a Covic nasu Zvezdu koja je vlasnistvo navijaca, to jest udruzenje gradjana, nije kupio, a drzi, rukovodi i prodaje kao da je njegovo apsolutno vlasnistvo… A najmnogobronija i najjaca i najuticajnija, je li, navijacka armija spava i ko u neko bunilu prate sunovrat voljenog kluba!

Reply
Hadži Dragan мај 7, 2018 at 20:51

Ima ovde nečeg tačnog,matori.

Reply
Estrella Roja мај 7, 2018 at 21:18

Potpis. Bez daljeg komentarisanja….nemam snage više.

Reply
Loki мај 7, 2018 at 23:04

Hajde, majke ti, neka se javi barem jedan od ovih sto su mi dali silne minuse da mi objasni sta to nije tacno u mom komentaru!!! Ili sam minuse dobio kao onda kada sam samo napisao „Srce na teren, napred Zvezda“ i na ovom zvezdaskom sajtu zbog te izjave dobio pet minusa!!!???

Reply
milos rankovic мај 7, 2018 at 17:22

STA SI SAD URADIO PAMETNI PREDSEDNICE TREBALO JE DA LETI CEO STRUCNI STAB I TI SA NJIMA TOPIC JE OK COVEK IGRAO ZA NAS ALI MIRAN POVUCEN TAKAV NAM NETREBA TREBA NEKO KOCE DA SE PRODERE DA RAZDRMA UMISLJENE ZVEZDE COVEK NIJE NIKOG TRENIRAO I ODMAH ZVEZDA I ON CE RADITI KAO PREDHODNI VISE MINUTA COVIC OD ROCESTIJA BEZ AKCIJE NEKE NISTA TREBA PREDSEDNICE DA UDJES U SVLACIONICU I KAZES KO HOCE DA IGRA NEK OSTANE KO NECE CAO AL NEMAS TI ONU STVAR

Reply
Veteran Sever мај 7, 2018 at 17:17

Ja mu zelim puno nesrece i puno neuspeha u nastavku trenerske karijere!!!

Reply
Dragan мај 7, 2018 at 17:16

Povedi u Lazarevac i Covica i daboga tamo do kraja zivota kopali ugalj na Kopu u Vreocima!!!

Reply
Hadži Dragan мај 7, 2018 at 20:54

Nemoj brate,to radim ja,ako dođu upropastiće ugljenokop. Neću platu više videti.

Reply
Dragan мај 7, 2018 at 23:42

Nadji im onda brate Hadzi posao u „Kolubari uslugama“ da kopaju baste i sade cvece po Lazarevcu ili u kafani „Dzoker“ u Vreocima da „samaraju“(peru) case za sankom.

Reply

Leave a Comment