Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бабић: Остварујем снове у Звезди

Црвена звезда се у овој сезони може похвалити изузетно снажном одбраном коју није много противника успело да пробије. У домаћем првенству на 35 утакмица наши момци постигли су чак 89 голова, а примили убедљиво најмање погодака од свих екипа – 17. Звездин млади штопер Срђан Бабић истиче да су претходни месеци донели велико и значајно искуство у његовој каријери.

Изузетно сам поносан што сам у овако успешној сезони за Црвену звезду забележио 30 наступа. Искрено нисам могао да се надам када сам на лето дошао у клуб да ће се све овако одвијати. Учешће у Лиги Европе, невероватна подршка навијача, победа у дербију и освојена шампионска титула – све оно што један фудбалер може да пожели. Са минутажом коју сам забележио током сезоне могу да кажем да сам дао свој допринос и то је нешто чиме ћу увек моћи да се дичим – рекао је Бабић.

Иако је шампионска титула обезбеђена пре два кола, фудбалери Црвене звезде максимално озбиљно припремају се за две преостале утакмице у сезони.

Не опуштамо се, имамо још две утакмице до краја и желимо да остваримо обе победе. Сада се припремамо за гостовање у Новом Саду. Играо сам у Војводини, знам да су квалитетна екипа, али Звезда свакој утакмици и сваком противнику приступа на исти начин, са огромном жељом да победи. Тако ће бити и у недељу, верујем да ћемо нашим навијачима приредити лепу фудбалску представу са доста голова.

Дванаести играч током 54 утакмице у сезони били су Звездаши на трибинама.

Док не дођете у Црвену звезду можете само да сањате да имате такву подршку са трибина, а када први пут истрчите на Маракану осећате се као да можете да полетите. Невероватно је колико нас подршка наших навијача носи на терену. Ова титула је освојена захваљујући њима и желео бих да их позовем да дођу у што већем броју 19. маја како бисмо сви заједно прославили велики успех – поручио је Бабић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment