Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Рукометаши без бодова у последњим секундама, поново

Звезда поново просула бодове

Рукометаши Црвене звезде поново су изгубили бодове у последњим секундама утакмице, Динамо је славио у „Шумицама“ 29:30.

Звезда је имала напад за победу, али је по ко зна који пут у овој сезони „просула“ бодове на самом истеку утакмице. Овог пута својом грешком.

Само у првих пет мечева плеј-офа Црвена звезда је изгубила победу у Новом Саду у последњој секунди, затим и бодове против Динама, а због лоше завршнице Железничар и Партизан су славили.

Самопоуздање и вера у себе, уз честе падове концентрације који проузрокују „празан ход“ у игри, су највећи проблем црвено-белих рукометаша, и поред свих проблема и недаћа са којима се сусрећу током сезоне ван терена. Екипи која је освојила два трофеја овакве ствари не би смеле да се дешавају.

Утакмица је била борбена током целог тока, иако су овосезонском учеснику СЕХА лиге пре почетка меча можда даване веће шансе за победу, Црвена звезда није ниједног тренутка била подређена.

Динамо је имао два гола предности у првом полувремену, али црвено-бели су изједначили до полувремена, 14:14.

Нерешен исход је током највећег дела сусрета најчешће виђан на семафору. У 41.минуту је било 20:20, у 55. 26:26, након поготка Кљајића. Погађали су Младен Шотић и Иван Димитријевић, и у последњи минут се ушло са резултатом 29:29. Динамо је промашио прву прилику и није погодио празан гол, Звезда је имала напад за победу, али су грешку у додавању седам секунди пре краја направили Звездини играчи, Дистол је искористио поклон и донео победу Панчевцима, 29:30.

Најефикаснији у Црвеној звезди био је Младен Шотић са 11 голова.

У наредном колу црвено-бели дочекују Војводину.

Црвена звезда – Динамо 29:30 (14:14)

Београд, дворана: Шумице. Гледалаца: 250. Судије: Антић и Јаковљевић. Седмерци: Црвена звезда 3 (2), Динамо 3 (2). Искључења: Црвена звезда 6, Динамо 8 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Шотић 11, Радосављевић, А.Бабић 2, Ивановић, Пешић, Љубеновић, Бугариновић 1, Миросављевић 4, Пејчиновић, Рајичевић, Мандић 5, Д.Бабић 1, Кљајић 5, Зејак, Ђурковић. Тренер: Ненад Перуничић

ДИНАМО: Јелић, Елезовић 5, Мирковић 6, Пилиповић 5, Радановић, Пралица, Дистол 1, Петровић, Димитријевић 5, Шапоњић 2, Радовановић, Стојановић, Бандука 2, Славуљица 2, Жујовић 2. Тренер: Иван Петковић

Повезане вести

Leave a Comment