Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Потписани нови уговори са школама фудбала

Нови уговори са школама фудбала

ФК Црвена звезда наставио је јачање своје базе фудбалера.

Пројекат „Школа фудбала Црвене звезде“ и даље се развија и проширује. У четвртак, 10. маја, пројекат „Звездина школа фудбала“ постао је још и већи, јер је повећан за девет нових школа фудбала. У медија центру стадиона „Рајко Митић“ одржано је свечано потписивање уговора са нових девет школа. У име Црвене звезде, уговоре је са представницима школа фудбала потписао председник Светозар Мијаиловић.

На тај начин, Омладинска школа ФК Црвена звезда наставила је са јачањем своје базе фудбалера из које ће несумњиво израсти многи нови асови.

— Поносан сам што је пројекат све већи и што је нашем клубу приступило девет нових школа које су својим досадашњим радом заслужиле да буду део наше породице. Посебно ми је драго што је школа фудбала Влада Димитријевић део нас. Ипак је покојни Влада био наш играч. Захваљујем се свим клубовима и позивам да доведу децу на прославу титуле — Владимир Цвјетићанин координатор школе фудбала — рекао је Владимир Цвјетићанин, координатор школе фудбала.

Након нових потписа, Црвена звезда има 52 школе фудбала са којима има уговоре. Нови потписници су:

1. ФК „Влада Димитијевић“, Рашка
2. ФК „Пролетер“, Зрењанин
3. ФК „Пресинг“, Пожаревац
4. ФК „Браћа Ђуровски“, Приједор, Република српска
5. ФК „Олимп“ Пале, Република Српска
6. ФК „Хајдук 1932“, Шимановци
7. ОФК „Гол“, Београд
8. С.У „Спортикус“, Љубовија
9. ФK „Врњачка Бања“, Врњачка Бања

— У име Драгана Младеновића и моје име захваљујем се свим школама фудбала. Драго ми је да пројекат школе фудбала доприноси јасним циљевима које смо поставили за наредни период. Ефекти рада су већ видљиви, а њихoв максимум тек очекујемо у наредном периоду. Надам се да ће се поред квалитетних играча који долазе у наш клуб, још више проширити и армија симпатизера нашег клуба — рекао је Никола Јелић, први тренер омладинске школе.

Повезане вести

Leave a Comment