Moja Crvena Zvezda
Архива

Fantastičan vaterpolo derbi u Novom Sadu

Dejan Savić - najiskusniji vaterpolista našeg tima

Fantastičan vaterpolo viđen je sinoć u Novom Sadu u okviru 5. kola Kupa Srbije.Vaterpolisti novosadskih i beogradskih crveno-belih pokazali su zašto je ovaj sport jedan od najpopularnijih u Srbiji.

Vojvodina : Crvena zvezda  7:6 (2:2, 2:1, 1:3, 2:0)

Oko 300 gledalaca imalo je priliku da vidi fantastičan meč i neizvesnu završnicu. Posle egala u prvoj četvrtini, domaćin je tokom druge četvrtine stigao do minimalne prednosti. Treću četvrtinu naši vaterpolisti su odigrali fantastično i stigli na prag pobede, da bi u zadnjoj deonici Novosađani ipak zasluženo stigli do trijumfa.

Treba napomenuti da su vaterpolisti Crvene zvezde veoma loše realizovali situacije sa igračem više. Od sedam situacija realizovali su samo jednu.

Ovim porazom naši vaterpolisti i nakon poslednjeg kola zauzimaće drugu poziciju u okviru „B“ grupe Kupa Srbije i time će se na završnom turniru u polufinalnom susretu sastati sa ekipom Partizana. Međutim, mečom u Novom Sadu naši vaterpolisti su pokazali sa ni malo ne zaostaju za učesnicima Evrolige u vaterpolu.

Najefikasniji u našoj ekipi bio je Savić sa 2 pogotka, dok su se po jednom u listu strelaca upisivali S. Rašović, Kocić, Krstić i Popović.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.