Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звезда против Тамиша за предност домаћег терена

Утакмица 10. кола групе А Суперлиге против Тамиша на програму у уторак од 13 часова у Железнику (хала А.Николић заузета због јуниорског турнира ЕЛ). Под знаком питања Јанковић и Кешељ.

Кошаркаши Црвене звезде мтс победом над екипом Златибора сачували су прво место на табели, пред утакмицу последњег кола групе А против екипе Тамиша, која се игра у уторак у дворани у Железнику.

Разлог за промену дворане је припрема хале „Александар Николић“ која је дом црвено-белих, за завршницу јуниорског турнира Евролиге, на коме ће учешће узети у јуниорски тим Црвене звезде, некадашњи шампион и вишеструки учесник финала и завршних турнира.

Екипа је у понедељак тренирала у време одигравања утакмице, која ће се играти у уторак од 13 часова у „ФМП Арени“.

Након победе над екипом Златибора, важно нам је да наставимо у истом ритму, и да сачувамо прво место, које нам доноси предност домаћег терена у наставку такмичења, када практично почиње прави плеј оф. Важно нам је и да се Антић вратио, видели смо колико значи екипи, а сада је важно и да дође до своје рутине и такмичарског ритма након дужег одсуства. Против екипе Тамиша морамо да одиграмо максимално, јер се добро сећамо како смо дошли до победе у Панчеву. Због лакше прехладе, и лакше повреде, под знаком питања су Јанковић (због повишене температуре није играо против Златибора), и Марко Кешељ за ову утакмицу – рекао је тренер црвено-белих Миленко Топић.

Утакмица се игра у уторак од 13 часова, након тога следи седмодневна пауза, и почетак четвртфиналне серије суперлиге.

Карте се продају у пословницама Евентима, а све сезонске улазнице важе за меч у Железнику.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment