Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Звезда славила и у Нишу, још две рунде до круне!

Фудбалерке Црвене звезде савладале су Машинац у Нишу у оквиру 4.кола плеј-офа Суперлиге за жене – 4:0 (1:0), и задржале лидерску позицију два кола до краја. Двоструки стрелац Мирела Тенков, дебитантски голови Алис и Вогу.

Црвена звезда је наступила без повређених Јоване Стојановић, Анђеле Крстић и другог левог бека, Ање Вуликић.

Није Звезда имала већих проблема на „Делијском вису“ у Нишу. Дебитантски и водећи гол је постигла Алис Огебе, и са минималним резултатом се отишло на полувреме.

У наставку „блиц-криг“ Миреле Тенков, два брза гола за 0:3, а коначан резултат је поставила Вогу, такође дебитантски гол за коначних 0:4.

У Нишу јубилеј је прославила Тијана Ђорђевић, која је одиграла своју 100. утакмицу у дресу Црвене звезде. Пре ње је то успело Ивани Ерац, Катарини Ђорђевић и Јовани Стојановић.

Звезда је задржала 1.место на табели испред Спартака, са бодом више. Управо ће у среду у Суботици Спартак и Црвена звезда одлучивати о финалисти Купа Србије за жене, а за две недеље на истом месту и о шампиону Србије.

У претпоследњем колу плеј-офа Суперлиге Србије за жене Црвена звезда дочекује Војводину наредног викенда.

ЖФК Црвена звезда: Вуковић, Марковић, Смиљковић, Т.Ђорђевић, Аранђеловић, Малешевић, Савановић (Живковић), Алис, Барјактаровић, К.Ђорђевић (Вогу), Тенков (Васовић).

Повезане вести

1 comment

Goranko Ilić мај 16, 2018 at 12:16

Čestitam prelepim Vučicama na pobedi! Napred do duple krune!

Reply

Leave a Comment