Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Играчи зову навијаче – Сви на стадион!

Ближи се прослава титуле на нашем стадиону! У суботу од 19 часова вас чекамо да са нашим шампионима прославимо освајање шампионске титуле.

– Ове сезоне остварио сам неке од својих снова, освојио сам прву титулу са Црвеном звездом, постигао прве голове за први тим свог вољеног клуба. У суботу очекујем да са нашим навијачима све то прославимо како доликује. Заслужили смо пун стадион и верујем да ће ово бити незабораван викенд. Не занемарујемо саму утакмицу, ми смо Звезда, нема опуштања. Идемо на победу да употпунимо славље – рекао је млади нападач Дејан Јовељић.

Звездин капитен истакао је да очекује незаборавну атмосферу у суботу.

– Последња и најлепша утакмица у сезони је пред нама. Жељно је ишчекујемо већ три недеље, чини ми се као да све траје три месеца.  Прослављао сам већ три титуле, али надам се да ће ова бити посебна и да ћу је дуго памтити. Сигурно ће ово бити најлепша утакмица у сезони, круна свега што смо урадили у претходних скоро годину дана и зато звездаши, дођите да славимо – рекао је Звездин капитен и наставио:

– Резултат нам је увек битан, нико у Звезди не воли ни нерешен исход, а о поразу да и не говоримо. Велики број људи на стадиону ће од нас очекивати победу и ми ћемо дати све од себе да их не изневеримо. Прослава титуле је за нас додатни мотив да се на терену покажемо у што бољем светлу – поручио је Милијаш.

Звездин крилни нападач Славољуб Срнић ће у суботу прославити своју другу титулу са црвено-белим навијачима .

–  Видећемо по чему ће ова прослава бити посебна. Очекујемо много од навијача, они  заиста умеју да направе спектакл. Изузетна је част играти пред њима, а још веће задовољство пред њима у рукама држати пехар намењен најбољем у држави. Верујем да ћемо се након напорне сезоне и успеха који смо остарили сви одлично провести у суботу – поручио је Срнић.

Повезане вести

Leave a Comment