Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Нови пораз рукометаша

Нови пораз рукометаша

Рукометаши Црвене звезде доживели су нови пораз у 7.колу плеј-офа Суперлиге од Железничара у Нишу – 31:21 (12:12).

Црвена звезда је имала кадровских проблема уочи меча, у Нишу тренер Ненад Перуничић није могао да рачуна на Петра Бугариновића, Николу Ивановића, Јанка Пешића и голмана Александра Пејчиновића.

И опет је Црвена звезда сјајно отворила утакмицу, направила серију и имала предност током већег дела првог полувремена. У 10.минуту је било 2:5, Железничар је успео да се врати резултатски у меч и серијом 5:1 и поведе, а на другој страни је одговорио са три везана гола Младен Шотић за 7:9. Изједначили су Сретеновић и Јевтић, а Зејак и Живковић у последњој секунди поставили коначних 12:12 за полувреме.

Ђурковић и Мандић су отворили друго полувреме головима, а онда је уследио период од пуних 10 минута без гола црвено-белих, што је домаћи тим искористио и серијом 9:0 преломио утакмицу у своју корист и тако дошао до новог тријумфа. Без проблема су Нишлије до краја контролисале вођство и славиле 31:21.

Најефикаснији су били Марко Милосављевић и Владимир Зејак са по 4 гола.

У наредном колу 87. „вечити дерби“ у рукомету, Црвена звезда дочекује Партизан у „Шумицама“.

7.коло, плеј-оф Суперлига

Железничар – Црвена звезда 31:21 (12:12)

Ниш, дворана: „Чаир“. Гледалаца: 1.000. Судије: Бобан Благојевић и Бранислав Ђокић. Седмерци: Железничар 3 (0), Црвена звезда 2 (2). Искључења: Железничар, Црвена звезда 8 минута.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Лазић, Живковић 1, Миловановић, Поткоњак, Сретеновић 4, Мађар, Крсманчић 4, Гемаљевић, А.Станојевић 7, Златановић, Спасић 3, Јефтић 3, Петковић 4, В.Станојевић, Мирић, Ђукић, Вуковић 5. Тренер: Јосиф Петковић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић (10 одбрана), Шотић 3, Радисављевић 1, Хорват 1, А.Бабић, Николић, Љубеновић (5 одбрана), Милосављевић 4, Рајичевић 2, Мандић 3, Д.Бабић 1, Кљајић, Зејак 4, Ђурковић 2. Тренер: Ненад Перуничић

Повезане вести

Leave a Comment