Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шампион Србије 1946.

Преузмите Звездину публикацију посвећену титули шампиона Србије из 1946. године.

Пред утакмицу са Вождовцем, навијачи Црвене звезде могли су да дођу у посед специјалне публикације која је посвећена првој титули шампиона Црвене звезде освојеној 1946. године.

У овој публикацији дата су многа појашњења везана са сезону 1945/46, описан је Звездин пут до титуле, забележено сведочење јединог фудбалера, члана генерације из 1946. године који је још увек са нама — Малише Петровића.

Уколико нисте били у прилици да дођете у посед публикације на самој утакмици, можете је преузети у електронској форми ОВДЕ.

Повезане вести

2 comments

Goran мај 20, 2018 at 18:43

Tako je ajmo sada da vratimo i onu iz sredine 80tih koju nam je ukrao nakakav sud udruzenog rada (FK Vardar kome su takodje tada oteli 1 titulu vec ima to ispravljeno i upisano i na njihovom sajtu i na njihovoj wiki stranici).Kada se lopurde iz FSS prave mutave i ne umeju da odgovore za godinu i po dana drugacije se sa njima ne pregovara nego ovako obavestis ljude,usvojis oteto i zvanicno proglasis i to je to. Znaci postaviti na zvanicni sajt,na zvanicni sajt naseg SD,na obadve wiki strane itd. Imamo 30 titula i prisiti trecu zvezdicu iznad grba pa nek puknu dusmani…I uvek i sa ponosom to svugde pisati i pricati,kad mogu neki da se dice trofejima koje im je dodelio nekakav sud udruzenog rada mozemo i mi sa ova 2 jer su osvojena na terenu…Ako se budu bunili dodatno i isli nam na zivce dodati i trofeje koje je osvojio klub koji smo nasledili SK Velika Srbija pa nek’ zavrse neki kolektivno po ludarama…

Reply
LA[K]I мај 21, 2018 at 19:46

Tako je brate! Trebalo je davno poslati dopis UEFA-i vezano za priznavanje titule iz 1946. i vracanje titule iz 1986, koju su nam inace oni priznali kada su nas pustili da kao sampion SFRJ igramo kup sampiona. Skoro sve, ako ne i bas sve zemlje bivse SFRJ su dodelile svojima sampionima te titule iz ’46 i priznale ih kao sampione svojih drzava!

Reply

Leave a Comment