Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Доналд и Ле Талек се опростили од Звезде и навијача

Доналд и Ле Талек се опростили од Звезде

Мичел Доналд и Дамијен Ле Талек опростили су се порукама на друштвеним мрежама од Црвене звезде.

Звездиним Холанђанину и Французу су истекли уговори и слободни су у избору нове средине.

Обојица су дошли из руске Мордовије и са Црвеном звездом освојили по две титуле шампиона Србије, 2016. и 2018.

Доналд је у Звезду стигао у августу 2015.године и за три сезоне постао најважнији странац у Звездиној историји. Са 107 утакмица је странац са највише наступа у историји клуба, постигао је и 15 голова, од чега 7 ове сезоне, а последњи управо против Вождовца. Први је странац капитен у историји клуба, као и први странац капитен у историји „вечитих дербија“.

„Желим свима да захвалим за подршку и љубав током ове три године. Губили смо заједно, побеђивали заједно, плакали и смејали се, али смо се увек борили за наше боје и заставе јер је то оно што радимо. Надам се да ће нам врата увек бити отворена за повратак. Црвена звезда заувек. По последњи пут SALUTE. Моја породица. Видимо се“.

Дамијен Ле Талек је у јануару 2016.године дошао у Звезду и одиграо 104 утакмице, уз 7 постигнутих голова. Ове сезоне је био један од најбољих играча Црвене звезде.

Моја последња утакмица на Маракани. Било је велико задовољство играти за овај клуб. Видимо се„.

Ле Талек је поставио и видео у којем је навео и да не прелази у Монпеље.

Повезане вести

4 comments

окнарб мај 21, 2018 at 13:57

ко долази ,зна ли се?

Reply
LA[K]I мај 21, 2018 at 16:39

Prica se svasta. Za sad deluje da je jedini siguran Jovancic koji stize besplatno iz Vose. Prica se i da je dolazak Melega zavrsen 90%, ali da sacekamo. Nebi bio prvi put da mi vec potpisemo igraca, a da on ne dodje! I to je za sada ono sto je sigurno ili je blizu. Spominjali su se jos i Aleksic, Stojiljkovic, Causic, Milunovic, Kuzmanovic, Ivanic, pa i Marin… Ali sve je to jos u domenu teorije. Malo strpljenja, videcemo za nekih 10-15 dana kako ce se stvari razvijati. Srdacan pozdrav 🙂

Reply
LA[K]I мај 21, 2018 at 10:46

Veliko hvala momci! Mnogo ste uradili za ovaj klub, posebno ove sezone. Zao mi je sto je dosao kraj. Nadam se da ce te ostvariti dobre angazmane na leto, pa ako Bog da zdravlja da vas jednog dana opet vidimo na nasoj Mari. Srecno 🙂 !

Reply
ĐOLE BARI 91 мај 20, 2018 at 23:32

THANK YOU FOR ALL BOYS , GOOD LUCK !!! WE GONNA MISS YOU !!!

Reply

Leave a Comment