Moja Crvena Zvezda
ВажноВеслањеНајновијеОстало

Звезда шампион Београдске интернационалне регате!

Звезда најуспешнији тим Београдске интернационалне регате

Веслачки тим Црвене звезде проглашен је за најуспешнији тим Београдске интернационалне регате. Црвено-белима је припало 10 златних медаља, као и прегршт сребрних и бронзаних.

Кадетски тим у мушкој и женској конкуренцији доминирао у скифу и четверцу скул.

Овај наступ спада у један од највећих успеха нашег клуба на домаћим такмичењима!

Првог дана такмичења на Београдској интернационалној регати наши веслачи су освојили две златне медаље, четверац за кадеткиње у саставу Ива Лазић, Миња Визи, Маја Мишљеновић, Нина ВИзи и скиф за кадете Александар Грбић.

Другог дана такмичења наши веслачи освојили су осам златних медаља у 16 трка! Прво место у двојцу за сениорке освојиле су Јована Арсић и Наташа Зарић, у најјачој конкуренцији у скифу за кадеткиње наше веслачице су освојиле злато Ива Лазић и бронзу Миња Визи. Убедљиву победу на трци дубл скул за пионирке оствариле су Маја Мишљеновић и Нина Визи. Златну медаљу у четверцу скул за кадете освојили су Бошко Костић, Петар Шрврљуга, Никола Гребић и Никола Стеванић, а бронзу Јован Љуна, Молош Граовац, Милан Иброчић и Немања Шајатовић.

У дубл скулу за кадеткиње злато су освојиле Ива Лазић и Миња Визи. Наши веслачи освојили су све три медаље у трци дубл скул за сениоре. Прво место освојили су Душан Славнић са својим партнером Вукашином Пивачем из ВК Графичар, друго Иван Паликућа са својим партнером Милошем Станојевићем из ВК Тамиш и треће место Никола Бакоч и Димитрије Иброчић. Злато у четврцу скул за јуниоре припало је Славку Савићу и Николи Уверућу са својим партнерима из ВК Галеб. У осмерцу са кормиларом за кадете злато су освојили Алекса Костић, Алекса Мохора, Вук Кашиковић и Матија Лазић са својим другарима из ВК Графичар.

У четврцу скул за пионире, у изванредној трци, наши пионири су на крају ипак били други, Немања Граовац, Петар Бојовић, Никола Љуна и Предраг Цветковић.

Повезане вести

Leave a Comment