Moja Crvena Zvezda
Важно Веслање Најновије Остало

Звезда шампион Београдске интернационалне регате!

Звезда најуспешнији тим Београдске интернационалне регате

Веслачки тим Црвене звезде проглашен је за најуспешнији тим Београдске интернационалне регате. Црвено-белима је припало 10 златних медаља, као и прегршт сребрних и бронзаних.

Кадетски тим у мушкој и женској конкуренцији доминирао у скифу и четверцу скул.

Овај наступ спада у један од највећих успеха нашег клуба на домаћим такмичењима!

Првог дана такмичења на Београдској интернационалној регати наши веслачи су освојили две златне медаље, четверац за кадеткиње у саставу Ива Лазић, Миња Визи, Маја Мишљеновић, Нина ВИзи и скиф за кадете Александар Грбић.

Другог дана такмичења наши веслачи освојили су осам златних медаља у 16 трка! Прво место у двојцу за сениорке освојиле су Јована Арсић и Наташа Зарић, у најјачој конкуренцији у скифу за кадеткиње наше веслачице су освојиле злато Ива Лазић и бронзу Миња Визи. Убедљиву победу на трци дубл скул за пионирке оствариле су Маја Мишљеновић и Нина Визи. Златну медаљу у четверцу скул за кадете освојили су Бошко Костић, Петар Шрврљуга, Никола Гребић и Никола Стеванић, а бронзу Јован Љуна, Молош Граовац, Милан Иброчић и Немања Шајатовић.

У дубл скулу за кадеткиње злато су освојиле Ива Лазић и Миња Визи. Наши веслачи освојили су све три медаље у трци дубл скул за сениоре. Прво место освојили су Душан Славнић са својим партнером Вукашином Пивачем из ВК Графичар, друго Иван Паликућа са својим партнером Милошем Станојевићем из ВК Тамиш и треће место Никола Бакоч и Димитрије Иброчић. Злато у четврцу скул за јуниоре припало је Славку Савићу и Николи Уверућу са својим партнерима из ВК Галеб. У осмерцу са кормиларом за кадете злато су освојили Алекса Костић, Алекса Мохора, Вук Кашиковић и Матија Лазић са својим другарима из ВК Графичар.

У четврцу скул за пионире, у изванредној трци, наши пионири су на крају ипак били други, Немања Граовац, Петар Бојовић, Никола Љуна и Предраг Цветковић.

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x