Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Одржана пролећна голманизација

У среду, 23. маја, одржана је шеста по реду голманизација, а прва у 2018. години.

Гости Омладинске школе ФК Црвена звезда поново су били дечаци голмани из читаве Србије, као и региона. Готово 40 дечака који желе да постану професионални голмани одазвали су се Звездином позиву, а многима ово није била прва голманизација којој су присуствовали.

Присутне су биле генерације од 2002. до 2010. годишта, како је и планирано. Са неколицином дечака који су оставили најбољи утисак постигнут је договор да се јаве на додатна тестирања, а са свим кандидатима обављен је разговор, односно консултације око тога шта би требало поправити, чему посветити више времена како би и индивидуално напредовали.

Захваљујемо се дечацима, њиховим родитељима, као и тренерима што су се одазвали на наш позив за селективно-отворени тренинг. Надамо се да је голманима било занимљиво и едукативно, а позивамо све голмане да дођу и на наредне голманизације. План је да се макар два пута годишње, једном на пролеће и једном на јесен, организују селективни тренинзи како би се евидентирао напредак, али и како би они најбољи добили прилику да наставе да тренирају у Црвеној звезди.
 

Повезане вести

Leave a Comment