Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Радоњић најбољи играч у априлу и мају

Фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић изабран је у петак, 25. маја за најбољег играча Супер лиге Србије у априлу и мају.

Радоњић је, у традиционалној анкети Синдиката професионалних фудбалера Независност и емисије „Тотал Сокер“, добио 58 бодова. Александар Пешић се нашао на другом месту са 27 бодова.

Фудбалер који се нашао и на списку селектора Младена Крстајића за Светско првенство обележио је април и мај сјајним партијама и дао је огроман допринос стопостотном учинку Црвене звезде у плеј-офу Суперлиге Србије. Радоњић је, почевши од вечитог дербија када је уписао свој први гол, до краја првенства постигао укупно пет голова, и најбољи је стрелац плеј-офа.

Честитамо Немањи на лепом признању!

Повезане вести

3 comments

milos rankovic мај 26, 2018 at 13:11

OVAJ DECKO CE TEK DA BUDE IGRACINA I SAD JE ALI MORA DA OSTANE U ZVEZDI BAR JOS DVE GODINE TAD CE DA VREDI BAR 15 MILIONA I TE PRICE PRADAJA DJENOVI I DRUGIMA NAS NAVIJACE NEZANIMA DECKO JE REKAO DA ZELI DA OSTANE TAKO DA TERZICU PRAVI PARE NA DRUGE NACINE I NERAZUMEM RADONJIC DA PRODAJU ZVEZDI BAREM 4 MILIONA PESICA 4 MILIONA GASPROMA DOBIJAMO 5 MILIONA ADZIC PRODAT POMINJU SRNICA RACICA RODICA TO JE SKORO 20 MILIONA A MI NEMOZEMO DA DOVEDEMO IGRACA OD DVA MILIONA DABUDE TOP POJACANJE

Reply
balja мај 26, 2018 at 12:12

Što trabunja Šaulić po štampi što se ne javi neko iz kluba i pošalje ovoga tamo gde mu je mesto. Nije valjda napad najbolja odbrana. Šta sebi dozvoljavaju ovi estradni.

Reply
sladajac мај 27, 2018 at 14:06

Trabunja živu istinu!, doduše malo preemotivno zato što mu je rođeni deda.Što neko ne napada Milojevićevog sina što je otišao u Višu za manje pare od onog što je nudila Čuka?.Zato što je tamo ,,Kum’ Vasiljević i ima zagarane minute.Prodaju Radonjića za 2-3mil.Lopovi!!!….Da se razumemo mlađi Milojević po meni igraće u Zvezdi ali Adzić je dobio ponudu koja se ne odbija a niko živi u klubu nije verovao u njega….

Reply

Leave a Comment