Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Са Грачаницом у Београду

Грачаница и Црвена звезда требало је да традиционално одиграју хуманитарну пријатељску утакмицу на Косову и Метохији и овог пролећа, али нашем клубу није дозвољена посета јужној српској покрајини. Ова утакмица биће, ипак, одиграна, али у Београду.

У склопу инфраструктурних радова који се већ неко време одвијају на и око стадиона „Рајко Митић“, завршена је изградња још једног помоћног терена. Ради се о терену број 6 са природном травом који се такође налази у комплексу терена омладинске школе. Прва утакмица која ће бити одиграна на овом новом терену биће управо утакмица између Црвене звезде и Грачанице.

Ова утакмица биће одиграна у среду, 6. јуна од 17,30. Наши гости из Грачанице доћи ће дан раније, у уторак, и том приликом ће обићи клупски музеј. Подсећамо, деца из Грачанице била су Звездини специјални гости на последњој овосезонској утакмици против Вождовца када су присуствовали и свечаној церемонији доделе пехара, а дан раније одигране су и две пријатељске утакмице у годиштима 2008. и 2009.

Биће ово лепа прилика да Звездина публика уживо види како изгледа новоизграђени терен, али и да поздрави клуб са Космета са којим Црвена звезда гаји изузетно блиске и пријатељске односе.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment