Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Јавни час школе кошарке Црвене звезде у Зрењанину

КК Црвена звезда мтс у сарадњи са Авив Парком Зрењанин оргнизује Јавни час школе кошарке у Зрењанину. Термин одржавања је субота, 2. јун , од 16 до 20 часова.

И ове године се Звездин летњи караван, намењен најмлађима, долази у Зрењанин. У сарадњи са Авив Парком организује се Јавни час школе кошарке у суботу, 2. јуна, који је у плану да траје од 16 до 20 часова. Најмлађим полазницима, који се већ увелико пријављују, и овог пута је омогућен рад са тренерима који су доказано најбољи у раду са децом, али и освежења и слатки пакет. Школа кошарке ће бити организована у неколико школских часова, а намењена је деци узраста од 6 до 14 година.

Сви заинтересовани дечаци и девојчице, који желе да се испробају на кошаркашком терену у Авив Парку Зрењанин са најбољим тренерима КК Црвене Звезде и да тог дана прођу школу кошарке са њима, могу се пријавити сваког дана од 10 до 22 часа на телефон: 023/521-330.

Најбоља препорука за рад КК Црвене Звезде јесте број деце који се прошлог лета пријавио за ’’Звездину радионицу’’, ’’Звездина отворена врата’’ и посебно Звездин летњи камп. Најмлађи су и даље на врху пирамиде приоритета КК Црвена звезда мтс.

Зато, већ у суботу, 2. јуна, позивамо сву заинтересовану децу из Зрењанина и околине на кошаркашки терен у Авив Парку и гарантумо сјајно кошаркашко искуство и феноменално дружење!

Јавни час школе кошарке у Зрењанину је само једна од активности које црвено-бели организују пред летњи кошаркашки камп, који ће се и ове године одржати у Врњачкој Бањи и на Златибору. За ово незаборавно искуство и прву смену у Врњачкој Бањи моћи ћете да се пријавите и током трајања Јавног часа школе кошарке у Авив Парку у Зрењанину. За све информације и пријаве можетете контактирати: +381 66 325-955 , као и мејл адресу: abasta@kkcrvenazvezda.rs.

Чекамо вас на терену!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment