Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Владо Петковић прво појачање одбојкаша!

Владо Петковић

Мушка сениорска екипа Црвене звезде добила је велико појачање за наредну сезону. У наш клуб се вратио прослављени репрезентативац Владо Петковић!

Петковић је потписао уговор у присуству Ане Аврамовић, генералног директора, Дејана Бојовића, спортског директора и Данила Мрђе, тим менаџера и члана УО ОК Црвена звезда.

Утисци су сјајни. Надам се да ћемо имати веома успешну сезону. Екипа је састављена од доста младих играча и мислим да ће спој младости и искуства донети жељени резултат – изјавио је нови-стари техничар црвено-белих.

Петковић је са Црвеном звездом освојио шампионску титулу 2003. године, а тада је његов саиграч у тиму био Дејан Бојовић, сада спортски директор.

Одлука Одбојкашког клуба Црвена звезда да се полако враћају бивши репрезнтативци и некадашњи чланови црвено-белих у клуб и да полако преузимају битне улоге у екипи и тиму је исправна и мислим да ће то донети резултата у будућности – истакао је Петковић.

Спортски директор Дејан Бојовић није крио задовољство након повратка Владе Петковића у Црвену звезду.

Сигурно је најзвучније име у овом прелазном року у Суперлиги. Владо са килограмима злата и многобројним медаљама у току своје каријере, је и бивши капитен Црвене звезде, освајач шампионске титуле са Црвеном звездом, мислим да смо направили једну веома велику ствар, пре свега за наше младе играче и за неке будуће резултате нашег клуба. Владо је јако жељан да се на прави начин врати у српску одбојку после велике и значајне иностране и репрезентативне каријере. Сви смо веома узбуђени у клубу што смо успели да се договоримо и што улазимо у следећу сезону са оваквим појачањем – рекао је Дејан Бојовић.

Након Црвене звезде Петковић је наступао, између осталих, и за Вури Капитал (Кореја), АЦХ Волеј Блед (Словенија), Сан Ђустино (Италија), Беледијеспор (Турска), ПАОК (Грчка)…

Са националном репрезентацијом је освојио многобројне медаље, а најзначајније су злато са Европског првенства 2011. године и бронза са Светског првенства 2010. године.

Повезане вести

Leave a Comment