Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Топић: Истрајни и заједно краја, имали смо среће

Миленко Топић

У правој драми која је обележила први меч финалне серије КЛС Црвена звезда је савладала ФМП у дворани „Александар Николић“ за предност.

Тренер шампиона Миленко Топић свестан је слабог издања своје екипе и истиче да је Звезда имала среће, али и да је остала истрајна до краја.

Честитам и ФМП-у и нама на правој плеј-оф утакмици. Нисмо ушли у утакмицу како знамо и како смо улазили у прошлим утакмицама. Имали смо мање енергије и концентрације и то је резултовало тиме да јуримо резултат, тражимо игру и петорк која је могла да им парира. Нисмо успели да зауставимо њихов скок, имали су бољи шут за три поена… Слабија утакмица са наше стране. Не верујем да смо их потценили, знамо доста о њима. Не верујем да је била ситуација да их не схватимо озбиљно. Али, дешава се да одиграмо овако после добре припреме.

Добили смо срећно, шутем у последњем нападу. Нама се посрећило, али то је кошарка јер некада и као гори победиш. Наши пенали су били катастрофални, селекција шута лоша. Поново се јавила нервоза са којом смо мислили да смо завршили. Честитам играчима јер су истрајали. Важна победа, водимо 1:0 и видећемо како ће се ствари одвијати даље’.

И Дејан Давидовац је био свестан да Звезда није била у најбољем издању, а да је ФМП потврдио да није случајно у финалу.

Очекивано тешка утакмица. ФМП је имао сјајну сезону и знали смо да неће бити лако. Показали су квалитет на овој утакмици и заслужено дошли до ситуације да победе. Нису у томе успели. Играли су борбеније, нас је можда пореметило то што смо имали 9 дана паузе. нисмо навикли. Али, ипак, ово је серија где се само победе броје. Већ за два дана нас чека меч у Железнику. Честитам ФМП-у, на одличној утакмици, имали су одличну сезону и на томе им такође честитам.

Повезане вести

3 comments

Veteran Sever јун 9, 2018 at 01:08

Tope, utegni malo ekipu, malo vise…Ono na prvoj utakmici sa FMP nista nije valjalo. Nista, brate Tope! Uz, tebe sam legendo!

Reply
josif јун 8, 2018 at 08:38

Imao si 7 dana da pripremis utakmicu a uradio si juce sve pogresno.Losa odbrana,lose zagradjivanje,los tajming izmena i velika nedisciplina u napadu,tako da si otvorio opet pitanje trenera za sledecu sezonu!Ovu cemo nekako zavrsiti,jednim trofejom zahvaljujuci Omicu i Rocestom,sve je drugo za zaborav.Pozz.MKD

Reply
Ivanko јун 8, 2018 at 08:23

Bravo Tope, bez poraza od kad si seo na klupu- uključujući i Olimpijakos u EL kad si zamenio isključenog Alimpijevića!

Reply

Leave a Comment