Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездини првотимци у ИДЕА Супер продајном објекту

Давидовац и Добрић у Идеа продајном објекту у ТЦ "Ушће"

Дејан Давидовац и Огњен Добрић искористили су мало слободног времена и посетили ИДЕА Супер продајни објекат у ТЦ ’’Ушће’’ где се налази корнер Црвене звезде. У њему сви Звездаши могу да купе званичне реквизите из официјалног клупског „Fan Store“-а.

Кошаркаши Црвене звезде мтс тријумфално су започели финалну серију против ФМП-а. Веома неизвесна утакмица, са пуно преокрета и драматичном завршницом окончала се победом црвено-белих. Већ у суботу изабраници Миленка Топића гостују у Железнику, а нешто мало слободног времена у јеку припрема за наредни меч Огњен Добрић и Дејан Давидовац искористили су да посете ИДЕА Супер продајни објекат у ТЦ ’’Ушће’’.

Млади првотимци Црвене звезде изненадили су посетиоце овог ИДЕА продајног објекта који су прекинули редовну куповину и појурили да се фотографишу са својим херојима. Међутим, то није било све. Специјално за ову прилику постављен је импровизовани кошаркашки терен са пластичним кошем који је био полигон за намештање шутерских справа. Обруч је био знатно мањи него онај добро познат Давидовцу и Добрићу у дворани ’’Александар Николић’’, али су се они веома добро снашли. Изазивачи су имали тежак задатак да их надмаше, неки су били успешни, неки мало мање, али су сви били у прилици да освоје мајице ’’Звезда плус ИДЕА’’.

Најмлађи освајач награде била је мала Ирина која још није прославила први рођендан, али је зато здушно бодрила Давидовца и Добрића док су ’’цепали мрежицу’’ на импровизованом кошу. За то је од првотимаца Црвене звезде награђена мајицом на којој је била посебна посвета од Дејана Давидовца и Огњена Добрића.

Морам да признам да дуго нисам шутирао на оваквом кошу. Сви смо као клинци први пут закуцали на пластичном кошу и погађали уз ’’звук сирене’’. Било је лепо вратити се у та времена и дружити се са навијачима. Увек се радо одазивамо на овакве акције у организацији Црвене звезде и ИДЕА – истакао је Добрић, а надовезао се Дејан Давидовац:

Пријало нам је да мало изађемо из дворане и да се дружимо са навијачима. Осећамо подршку на сваком кораку, углавном нам сви желе да подигнемо трофеј за шампиона Србије. Обећавам, даћемо све од себе. Уживали смо данас, баш као и недавно у ИДЕА радњи у Нишу, а сада се враћамо тренинзима. Чека нас тежак посао у суботу – истакао је Давидовац.

Давидовац и Добрић су након успешног ’’шутерског тренинга’’ у ИДЕА Супер продајном објекту разгледали навијачке артикле у Звездином корнеру који се налази у овој радњи. Требало би истаћи да се Звездин корнер налази и у радњама широм Србије: Дорћол, Крагујевац Плаза, Медијана Ниш, Булевар Супер Нови Сад. Наиме, сви Звездаши који желе да обогате своје навијачке колекције, управо ту могу купити неке од артикала из званичног КК Црвена звезда „Fan Store“-а. Још богатија понуда налази се на следећем линку:

http://www.kkczstore.com/

Повезане вести

Leave a Comment